AIK

registrera mig då!!!!!!!

Big Brother sverige saknar gränser. men bloggreggen verkar iaf bli inställd.

Veckan ser ut som följer, skriver upp för att jag inte ska glömma.
Måndag  (Tom)
Tisdag (Tom)
Onsdag Dam-derby! AIK-dif. Klubbhoran Madelende Göras kommer på besök. Jag tog henne till mitt hjärta trots en 0-0 match mot QBIK. Sen drog hon till dif! Det är ej acceptabelt. Hon ska hatas.
Torsdag Wow. Kommentar överflödiga. Hr redan kollat upp allt, Örebro away. Kommer trotsa bojkotten och dra dit. Jag har inte möjlighet att se Gnaget så många ggr liv per år så jag gör det. Men tar långsida så jag inte bryter den helt.
Möjlig utgång i Örebro. Så om nån som läser bloggen bor i Örebro och kan ställa upp med husrum så tar jag + 1 gärna emot. Annars blir det 03.40 bussen hem till Sthlm.
Fredag Troligtivs sviterna av gårdagen.

Och förresten e Madelende Göras fulare när hon inte e blond.


Papper är billigt, kunskap är dyrt

Om ingen annan sagt det så tar jag patent på det ordspåket.
Det har jag fått erfara efter att köpt skolbäcker om inte annat. Mycket har hänt sen sist men här kommer en turbo-sammanfattning.

Var på Em. En sån resa kan typ inte bli dålig i mitt tycke men vädret och svenska landslaget gjorde allt de kunde för att de skulle bli en dålig resa. Men jag tänker iaf godkänna den.

Klippt mig nyss och där fick jag en skön grej av frisören som mkt väl kan vara Abgar Barsom eller hans brorsa.
"Är det lagom i nacken?"
-Nja ta lite till...
"Alltså, det e lite jobbigt när du hela tiden säger kortare och kortare"
-Jaha..
Nu hade jag bara sgat det 2 ggr kanske och jag tänkte Abgar, om du vill kan jag lära dig lite om tjänstemarknadsföring som du är inom eftersom jag har A i det. Det sa jag inte. Jag fick bara nöja med längden och sen betala och vara glad. Men gå aldrig till Han och hon i Kista! Sprider lite dålig Word of  mouth nu.

Köpte 4 pockets idag oxå. 2 av min favoritförfattare Nick Hornby. Hans nya på engelska och en gammal "En god människa"

Eftersom det var ta 4 pocket betala för 3 så slog jag till på I skuggan av San Siro.
Den fjärde ska jag tillägna han som tipsade mig om Hello Saferide. Det är en Erlend Loe och jag var tvungen att öppna och läsa första raderna. Och jag log direkt och ville bara läsa mer. Så jag kommer plöja den på två dagar skulle jag tippa på. Hoppas det kan regna lite på landet så jag kan motivera att stanna inomhus.

Hej

If I'd fall, would you pick me up?

Det finns musik och så finns det musik. En del tror att dålig musik är för att de inte gillar stycket. De personerna som tror det kan ine musik. Och de är ett par menar jag. Om jag ska va ärlig så är det två som har bra koll på musik i min omgivning. Ena är han som tipsade mig om låten jag blev kär i. Och andra är han som har skivas som låten kommer från. Jag ser den här låten som ett skilje mellan de som tror de kan musik och de som faktiskt kan.

Jag kan ibland digga (adjektiv: sjunga, nikca huvudet i takt) till tveksam musik men samtidigt, jag vet en bra låt när jag höär den, gäller bara att jag e i rätt stämning. Men här kommer den iaf..


RSS 2.0