Denna dag, inte ett liv.

Härmed utser jag, Andy the Dandy, den 13.e Juli 2008 till tidernas mest långtråkiga dag.
Starten var dock positiv, klipporna i sommarparadiset. men inte ens i sommarparadiset är det skönt med 42 sekundmeter.
Sen hem till en tennismatch där den ena blev skadad och det var promenad för Robredo. Sen en skön fotbollmatch där Norrköping, som hade fått mina förhoppningar, grusade dom efter 10 min. Hade trott på X och det stod sig alltså i cirka 10 min. Skönt.

Och jag kryddar det med en dålig blogg som fick dagboksformat. Jag var formtoppad strax innan sommarn började och nu e jag det inte. Eller så är det form av bakfylle ångest. Och en nikotin kick. Jag är troligtvis topp 3 sämsta i världen på snusa. Men det e "berusningen" jag e ute efter så så länge jag får den kommer jag fortsätta ta en då och då.

För övrigt gnider jag händerna över djurgårns miserabla  form.

"Andreas är en sportig kille som bor i Norge. Han spelar innebandy där"
tack 118 100 Ni får mig att framstå som den intressanta människan jag e. Som att jag har något att säga världen.

Vasaparksmästerskapen

Innan jag beger mig för att outplaya grabbarna i vasaparken med min högerfot så kände jag visst behov av att skriva ner lite. Ingen av de bloggarna jag följde tidigare lever längre men det e bra för mitt eget minne att skriva.

Just nu ägnar jag mig en del åt vad man kan kalla "personlighetsutveckling". Det e bra för min del, bra i det förståndet att jag ska ta ytterligare kliv från er andra, bli ännu vassare över lag.

Hösten är fortfarande ett frågetecken men börjar gå över i mer utropstecken snart. Börjar ruttna på processen och har svängt i inställning vad jag förbereder mig på. Imorrn får vi troligtvis lite närmare besked. Ser fram emot det.

Det var allt. Köpte en bok igår med Expedition L av Erlend Loe. Tror den e bättre än Volvo lastvagnar. Sen ska ni få ett musiktips:

Sebastien Tellier-Divine.

Folk som tjänar pengar på att vara dåliga

Stefan Selakovic
Daniel Hoch (tjänar inte så mkt nu kanske men back in the day när han, i mina ögon, ensam bar skulden till degraderingen)
Chippen - Vad har han gjort? Kan nån seriöst nämna vilken klubb han vart bra i bortsett från en kort period i Deportivo

Finns många mer men var tvungen att skriva ner dessa tre. Att göra en lista i Erlend Loe Naiv. Super.-anda.

Träffade nyss den genomsnittliga djurgårdaren. Jag vilka dif spelar mot imorrn. Han sa att de hade Elfsborg idag. Han hade dock vart på bio så han skulle kila upp och se på text-tv hur det hade gått.

1) OM dif hade spelat idag, varför går han på bio då?
2) Varför vet han inte när dom spelar?

Och på tv_n gjorde Selakovic ytterligare ett patetiskt försök att åstakomma nåt...

RSS 2.0