inlägg

jag kan inte sätta ord på hur skönt det e att sitta vid datorn, ta en öl och spela EXAKT den musik jag vill och den jag känner för.


Hur mycket vi är bra? Hur mycket han är bra?

Även om min blogg suger så måste jag om inte annat för mig själv sammanfatta -07.

Det startade med lös ångest och vi väntade bara efter 2008. Sen kom mer ångest när jag låg med semi-stor fot på europacupen. Men sen kom våren och glädjen men små små dippar. Skolan blev får vi trots allt sammanfatta med ett VG+.  Och att summera resten av året känner jag att jag inte orkar göra mer men några stödord då.

-Am tog kontakt på facebook och det e jag glad för idag. Vi har haft mkt upp och mkt ner men nu e det upp och vi gör vad vi kan för att hålla det så. Puss på dig:)

Men, min grund tanke att blogga var att gå genom.....Fotbollssäsongen på avstånd. Några speciella känslor som letade sig fram efter att jag nu sett årsdvdn.

AIK-Kalmar.  Va på påsken, jag och GT tog turen hem. Sjukt nog minns jag alla detaljer den dagen. Dock, torsk 0-1Jag tänkte superettan.

Gbg-AIK strömstad med Torp och..? Påminn mig. 2-1 seger, jag såg Champions League.

Första derbyt, inga direkta minnen faktiskt.

Sen kom Malmö. Där vet jag inte var jag ska börja. Jag skiter i det , minns bara hur kvällen slutade men det är inget vi tar upp nu.

Nu hoppar jag över lite matcher men...BP på stadion, jag spelade AIK tungt  (tror 800:-) till 1.80 eller nåt sånt.


Sen minns jag de två matcher jag såg när jag va hemma. (tff och älvsborg)

Sen minns jag BP igen för det var utskåpning enligt sms från pappa och the adonizer.

Efter det är egentligen det bara dif som nåt att nämna med att det bara blev ett antiklimax. Resten var inget att skriva om. Jo, innan dif var Helsingborg och då var Khari stor. Magnifik.

Men efter videon slog det mig att Obolo, han e fan inte fantastisk. Han e nåt mer. Han e alldeles alldeles...underbar.  Nåt jag inte finner ord på så jag avslutar och tar min öl nu.

(2007 förde med sig en sommar i vassen och växande mage men det tar jag nästa år)

Motivation

Idag ska jag göra ett desperat försök att locka läsare. Jag är medveten om att bloggen har tappat i kvalite men responserna har inte vart på den nivån jag önskat. Jag ska börja tillfredsställa folk genom att använda mig av versaler. 

Sista examen i helgen och noll motivation. Hemexamen och jag e borta. Då blir det svårt att göra en hemexamen. Men jag har fredag eftermiddag och kväll på mig och söndag kväll/natt. Eventuellt tar jag med mig datorn till Harstad och då blir jag ett par timmar live därifrån oxå. Men det vet vi inte än. 

Annars är livet faktiskt skönt, jag är nöjd med min situation. Självklart hade ett par kronor till på kontot inte suttit fel men det får bara lösas genom julverkstad och göra julklappar i år. 

Jag ska minska på mitt snusande. Jag är hopplös och blir aldrig bra på det och därför förstår jag inte varför jag under 3-4 år försökt bli bra. Varför ger jag mig inte bara? Sitter fortfarande och klämmer den med papper. Men det är faktiskt skönt samtidigt at ha en inne då och då vid datorn. Kanske att jag känner ett behov av att droga mig i modell X-small.

Längtar efter komma hem är stor nu, god lagad mat varje kväll. Och Nisses. Vet inte varför jag längtar efter Nisses men som en vis man en gång sa: "Du kan ta Andreas ur Hässelby, men du kan inte ta Hässelby ur Andreas"

Även om det ska bli skönt att komma hem så finns ju saker här som jag kommer sakna. Men det blir "bara" en vecka troligtvis. Till 99%. Vet inte helt vad nyår har att bjuda på men det jag vetg säkert är att anti-klimax som sist ska det inte bli. Då sitter jag hellre hemma och gör så gott jag kan i köket och dricker mig full och somnar 1.

Nu blir jag yr av snusen och får spotta ut den tror jag och återgå till bäckerna.


världens sämsta blogg

har kommit med nytt bottenrekord, här kommer världens sämsta och flummigaste inlägg-

är det nångång jag får A den här terminen är det på den idag. och jag trodde det var dax för flytet men sen gick telefonen sönder och då var det inte alls dags för flytet.

men över till nåt annat. peter jöbacks julskiva ger mig alltid känslan av att vara hemma, mamma städar, jag e i vägen. tommy försöker se upptagen ut med nåt som han för stunden menar är väldigt väldigt viktigt. men det är det inte och därför kan friktion uppstå i hemmet.

hej då hälsar världens sämsta bloggskribent

RSS 2.0