vet du var du har din syster?

Postat av: QUEENIEQUEENIE

fattar ingenting av ditt inlägg


För det första, kallar man sig "QUEENIEQUEENIE" så har man redan lagt där en något spräcklig grund.


Så till det essentiella (eller essensiella?) i livet. Allsvenskan. En del skriver om triviala problem som vilken färg som är inne i vår och sånt. Jag skriver om tvivel, hopp och längtan efter att någon gång i mitt liv dansa på gatorna likt Fever Pitch.

8 omgångar har gått nu. Vi har redan haft minst en kris internt. Ett par externt och om jag inte har helt fel har jag sågat hela organisationen från varje enskild spelare till det slutna AIK Fotboll som är sparsamma med intervjuer efter dåliga matcher.


Men hey, vi ligger för Bajen. Och snart före dif. Tut tut, tåget har börjat rulla.

Det är väl det viktiga nu i livet. På måndag är det HBK home. Och skrockfull som jag e säger jag även där "Just win baby". Jag skiter i hur det ser ut, ge mig 3 poäng bara. Men HBK e ju inte bara en fotbollsmatch..Det e ju för dom informerade något mer. Och står inblandade för sitt ord så får vi bara se vad som händer. Jag tänker manana manana nu. Så skön e jag för även om jag kommer ha problem på tisdag med min examen, så är livet exakt i skrivande stund överkomligt. Om det hänger ihop med vinst i dag låter jag vara osagt.

Sömn är överskattat tror jag. Är man bara aktiv på dagen och utomhus så kan man skära ner sitt sömnbehov till 6 h/dag uppskattar jag. Det här förutsätter att man inte dricker dock. Dricker man behöver man sova och en dag i veckan tycker jag e ok att sova längre. Själv la jag mig sent och upp tidigt helt frivilligt. Det kommer bli skönt för när jag nu slår på The Kingdom som jag redan sett kommer jag somna av mig själv efter låt säga 20 min och sen e det bara på den igen kl 9-10 imorrn.

Och sen avslutningsvis vill jag bara hälsa min brorsa (plast) att jag e glad att du e hemma och att du mår bra. Såna grejer tänker man inte över så mkt men när det händer nåt märker man att det e jävligt obehagligt och man mår illa. Men du e tillbax på banan Hockey. Ses i sommar. (Vet att du inte läser här men ändå, ville bara säga nåt om det)

Nu ska jag missbruka en text jag velat klippa in som jag känner igen mig i men inte just nu. Gör jag inte det nu kommer jag glömma så här kommer den:

lugna ner dig kompisen för du har ingen alls koll
dansgolvet äger vi när klockan blivit halv tolv
halv ett, halv tre, när klockan blivithalv fem
så äger vi klubben och kompis du är bara anställd


Just win baby

Korta notiser från en pissmatch. Idag ska jag inte säga att det var vackert spel. Men vi har iaf inte en jävla tönt till tränare som allt han fick med sig från sin steg 3 utbildning var att upprepa "spel i djupled" 1000 ggr som en nerd.

Och sen vad fan e det med bönder? Jonas Lantto? Kom igen nu. Väx till dig. Skaffa könshår.


Jorge Ortiz

Idag är det match. Igen. Ibland tänker jag att det e fest när AIK spelar. Men tror att det e isåfall e världens tråkigaste fest. Mår ju oftast illa. Å andra sidan, när det e bra då är det bra i flera dagar efter. Något som börjar oroa mg är att jag börjar tappa vinnarskallen i allsvenskan.  Vet inte om det har med uteblivna sköna segrar eller tätt matchande. Kommer upp en blogg ca 1 h innan start så jag får kommentera uttagningen.



Och jag känner mig så jävla igen med huvudrollsinnehavaren. Han är i den filmen, där jag var mot Paraguay. NÄr jag ville dra efter 0-0 i paus efter att ha bilat ett halvt dygn.

Another Level

En fredag i lugnets tecken. Promenad på 2 h <.
Sen kom jag hem och såg sista 45 på vad som ändå får sägas vara en av mina favorit filmer.
Det e inte pinsamt men genant hur såna filmer får mig att reagera. Det är så klyschigt och alla vet slutet men jag ligger ändå där och är sprudlande glad när dom får ihop det igen. Filmen idag påminde mig om London i höstas. Fantastisk stad och kommer jag mig inte dit i höst igen får det ses som en besvikelse.

Jag har inte så mkt som jag trodde jag skulle ha att skriva om. Senaste veckan har det känts som att en del folk blockat mig. Svårt få som vart online, iaf folk som jag hade velat snacka med. Men det är förhoppningsvis bara en tillfälliug svacka. Folk kan ju inte undvika mig med flit?

Ska jag bara hitta en lämplig youtube så kan jag kalla det ett inlägg. You tube har gjort att man inte alls behöver känna samma press på sig att skriva mkt. Man kan alltid fylla ut med en film. Och jag orkar inte tänka så mkt på vilken som ska bli sigifikativ för dagen så här kommer återigen en video där själva videon får sägas vara tvivelaktig. Men vi fortsätter på vårt 60-tals tema. Hepåer.

TIllsammans är vi stolta AIK

alla bär vi samma känsla som ingen annan kan förändra AIK i våra hjärtan glädje tvivel hopp och längtan


KOM IGEN NU

Hej bönder, det e ni som e dif!

Börjar tro på seger nu. En öl och självförtroendet kommer på beställning.

Förakt mot folket del 2

Här var det en blogg som jag tog bort. Den togs bort pga jag lämnade ut info om mig själv, om ett vapen jag har i huvudet.

Så varnöjda med nedanstående text.

Och för att ni ska bli lite gladare så ska jag ge er en feel good låt så här i aprilvåren. Videon är inte mkt att hurra för men lyssna på musiken! En harmonisk dj Gu-double T tackar för sig och lämnar över till Jewel Akens som ska undervisa er om fåglar, bin och en sak som kallas kärlek.

Välkommen i värmen

Eller VÄÄÄMEN som du hade sagt. Du bonde med talfel som inte kan säga R. Hör du det? RRRRRRRRRRRRRR.

Inte Patjik Kalsson. PATRIK KARLSSON. Ok förlåt. Men vill ju så gärna att Pierre ska spela. Och du är direkt ansvarig för att pierre idag är utanför hela truppen tom.

Nåja. du har två val. va bra eller så hoppas jag vi vinner med 7-3 och du gör 3 självmål.

Hata hata hata Göteborg

Idag är det match igen. 3:e på 4 dagar "hehehehe"

Nej ok, 2 på 4 dagar. men det  e faktiskt påfrestande som supporter oxå. Man går på inställning. Man har inte lust dricka varje matchdag. Så idag blir det bara en WKD. Äckliga e dom. Minns tiden jag själv drack sånt piss. Usch. 

Idag hatar vi gbg och det gör vi iofs alla andra dagar oxå. Tighta spelschemat är allstå tufft och för oss som är uttagna i EM-truppen kommer det bli ett tight matchande.  Jag tror på 1 poäng denna veckan och säger nån att jag har rätt så väljer jag såklart på torsdag. Men 4 hade vart mer än jag kunnat hoppas på och då ska dom fördelas 1+3.

För att det inte ska bli skitdåligt så går jag tillbaka till youtube och ger er...




90 min

90 min är en match. Och om 90 min börjar en match.

Derek e på besök, gör mig stolt. Han kunde dragit till Ghana eller Grekland där han oxå vart men han kom hit (ehh dit, Solna) och tittar på slakten av danmark.

Pierre e matchens profil och tänk hur skönt det e för mig som lobbat för honom i 2 år snart att han äntligen får sitt genombrott.

Det e sol och fredag, räck upp en hand ni som tror jag hade tyckt det var helt okej att vara på en pub i närheten av Råsunda nu.

Jessica Alba

Imorrn är det en större dag på väg. Större än idag iaf.

Nåt jag gillar i denna period är att det e ganska fritt. Mkt självstudier. Men mina dagar är ändå lika.  Upp vid halv 11 surfar till 12. Pluggar till 13. Lunch till halv 15 sen nån timme studier till. Ineffektiva dagar.

Imorrn händer det stora saker. Trelleborg e på besök i storstan. På en fredag. Det kan alltså bli öl och ångestfest. Och sen när Pierre gör 1-0 lättar 1000 kg från mina axlar.

Robin aka lava skrev för ett par dagar sen att han tyckte synd om er som inte har nåt lag pga glädjen det ger. Som luttrad AIK:are kan jag hålla med. Men jag kan även ge er en annan syn.

Låt säga att du känner en stigande optimism inför varje match. Du bygger förväntningar. Sen uppfylls dom sällan. Hur tror du att du reagerar då? Som mig kanske. Du lägger dig i soffan till romantiska ballader och skiter i att svara i telefon på ett par h. Sen tänker du att du kan inte leva såhär och tar en promenad på 20 min. Sen vill du att dagen ska ta slut och lägger dig tidigt. Dagen efter mår du illa och vill inte läsa om spektaklet, ändå tvingas du in för att se precis allt.

Men sen dagen därefter börjar man kanske se ett ljus i tunneln. 2 dagar efter att matchen spelades. Och det för mig till ett utryck som jag aldrig kommer glömma från en film jag aldrig kommer glömma.

"Ibland vet man inte om det e AIK som suger eller livet"

Eller är det just nu samma?  Nåja. Imorrn smäller det. Jag kan inte se nåt annat än vinst och blir det inte det så gör jag som jag skrev ovan. Isolerar mig.

Imorrn är det dax för gameplan. Men för att gameplan ska komma igång så krävs det först och främst ett par öl och i andra hand, en stöttande person som pushar mig framåt. Var det här ska sluta vet jag inte men antaligen, ingenstans.

Det var det jag hade på hjärtat just nu. Ett videklipp ska ni få oxå. Men jag ska skrälla, det blir ingen youtube idag. Klippet hämtar vi istället från youporn!

HÄR! Gillar första kameravinkeln som fan om jag får säga det själv.

Tyvärr kan man inte få in videon i bloggen på samma sätt som youtube men tycker inte det ska hindra er från en titt ändå.

Silenzio stampa

I den ena ringhörnan, Louise Chanko, storgråtandes se valfri aftonbladet-länk.

I den andra ringhörnan från Norge, Espen Johnsen. Gråter faktiskt inte. Skrattar mer åt saken.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=505887

Trots att de båda har fått samma behandling. Vad är då skillnaden? Att Louise har opererat näsan? Blir man så svag då?


tjena tjena

Jag hoppas det e alkoholen. Det e säkert det. Men är det inte det så har jag problem. Hade jag funnit mening att göra andra saker istälet än som igår att gå ut så  hade det nog vart bäst för välbefinnandet. Nu e jag väldigt skör känner jag. Men var jävligt kul iaf. Men till 85% startar jag ny blogg nästa vecka. Känner jag behöver skriva saker som ni merparten bara ska skita i. Sånt jag inte unnar er veta.

Jag gillar inte mina läsare längre känner jag och då är det bäst för båda parter att vi lämnar varann.

Temptation

Ikväll har det vart äckliga chips och god öl.

Men nu kommer stöten. Den e kort. Den e snabb men jag hoppas den smärtar.

Jag vill för mina riktiga fans inte stänga ner bloggen men efter att mötts av kommentarer (0) på i princip varje inlägg så har jag ett önskemål.

Jag tänkte ett tag stänga min blogg. Men det e faktiskt några som gillar min blogg och ger mig feedback. Därför ska jag nu be er som vet med er att ni aldrig gett spontan feedback göra som följande:

KNÄPP ALDRIG MER IN DJGUTT.BLOGG.SE I DIN WEBBLÄSARE

Jag vill inte ha er här. Ni är inte önskade. Jag behöver er inte. Jag skrev tidigare i veckan att det inte e någon välgörenhetsgala. Jag känner att ni suger ut mig samtidigt som ni inte ger mig nåt tillbax. Jag gillar att bjuda på mig själv men det ska vara ömsesidigt. Annars utmynnar det till att man känner sig tom. Så ni som vet med er att ni aldrig skrivit i kommentarsfältet bortsett kanske från den tävlingen jag hade så sök upp andra bloggar för ni e inte önskade här!

Skulle jag få höga läsartal får jag helt enkelt öppna en ny hemlig blogg där jag bara ger adressen till utvalda. Och tro mig, den hade blivit rå. För trots jag ger en del av mig här så finns det mycket att ta av, mkt mer att ge.

Så sök upp andra bloggare där ni kan gotta er i deras liv utan att behöva öppna era små sinnen och berätta om er själva.


Down in Albion

Järva-fredag?

Öl, Babyshambles-maraton och poker. Sounds sweet?
Iaf till det börjat gå dåligt i poker.

Och lite senare kommer den. Stöten som ska skäras in i era hjärtan.

Ah. AH AH AH AH AAAAAAAAAAH

Det var min ångest som skreks ut. Och medan örebro-kalmar går på sr så läser jag att rami shaban gjorde tabbe. Igen står det men vaddå igen? Han gjorde ju inget fel sist när dom sköt från halva så dom säger att gjorde tabbe. Men det håller nog inte Rami med om. Har fått det intrycket litegrann.

Pierre får på helt subjektiva grunder 9 av 10 djgutter. Står sig kalmar så gick 4 av 5 resultat väldigt bra.

Nu ska jag, bildligt, runka till hifs förlust på aftonbladets sportsidor.

Edit:

Men själv ville inte Rami Shaaban ta på sig skulden.
- På första målet försöker jag bara flicka ut bollen, sedan går den igenom 2-3 stycken och tar på någon innan den går in.

Surprise surprise.

ohhh ohhhh ohhh

Pierre. Han startar igen. Sen vill jag ge ett "gl" till er som startar. Nu har jag gjort min insats. Nu e det upp till er.

Hej på er till 21:00.


Jag älskar dig men du e grön.

Låten för dagen var på väg att bli I love you but you are green med Babyshambles. Men sen ändrade jag mig. Till:


I dag är det torsdag. Matchdag faktiskt. Men det kommer upp senare. Det jag tänkte tala om är att imorgon är det fredag och då kommer ett uttalande från mitt hjärta. OCh jag hoppas det skär jävligt in i era hjärtan. Att ni känner att det träffade. Iaf ni som ska känna er träffade.

Tills dess, enjoy Albion med Babyshambles.

Edit:

Jag bjuder på en till. Egentligen har jag lust att klippa in 10 till men en till får jag lov till iaf tycker jag.


Så det var allt. Det lovar jag. iaf för det här inlägget.

Söderhavs-neger

Jag skulle vilja va en glad söderhavs-neger. Som typ bara skrattar och skiter i en klubb som heter AIK och gör mig besviken vecka ut och in. Men det är jag inte. istället är jag:
-Patetisk
-Psykiskt svag
-Alkoholpåverkad
-Irriterad

Min styrka sitter istället i att jag får smarta ideer när jag e i den stämningen. Jag tänker lite "nu e jg på botten så det kan iaf inte gå sämre" och så ska jag göra slag i mina saker. Men för att uttrycka det snyggt. Jag tror folk märker det på mig och tänker "Vill jag vara med en bitter snubbe som dricker alkohol på måndagar för sig själv framför datorn?" Och nej. Tror flesta känner att det inte står rätt till här. Men det skiter jag i.

Och nu fick jg lust att gå till personangrepp. Men det ska jag hålla mig undan. Men jag vet att jag har en del ess i rockärmen om det behövs. Och det e normalt beteende. Att för sig själv komma på saker jag kan använda i personangrepp "ifall att".

Ni gör inte så eller?


Följ med mig!

Idga ska ni få följa mig en dag. Hur jag lever mitt liv. För att vi ska komma in i realtid så drar vi en snabb genomgång vad som har hänt nu klockan 10:12

06.30 Vaknade, trodde jag försovit mig men kunde pusta ut.
07.30 Ring ring på riktigt.
07.58 Upp. Börjar om 17 min. Tror jag då iaf.
08.22 anländer och får beskedet ingen skola. Skönt. Mkt skönt. Sätter mig ett tag vid datorn i skolan sedan knatar jag hem de cirka 30 minutrarna. Tre anledningar, orkar inte vänta på bussen, bra för fettförbränning och vakna till dagen e ju redan förstörd.

Nu e vi här, 10:16. Och jag håller på rigga upp en städning.

10:21 playlist klar.
Ken-Kelian
The Libertines - What katie did
The Libertines - Cant stand me now
Westlife-desperado (såklart)
Petter - Logiskt
Ken - kändis remix av ta det lugnt

Nu kör vi.

11:11

Planerar resten av dagen. Vet inte hur jag ska få hinna få in allt fram till kl 20. Armhävning och situps. Dra och handla frukost och sen plugga lite. Blir tight.

13:25

Kört mina armhävningar vart och köpt och ätit frukost. nu har jag bara 6,5 h på mig att plugga. Men först blir det lite msn. Jag unnar mig det.

15:41

10 min paus i pluggandet  om ni undrade. Tar en halvlek till snart eller så sen får det räcka för dagen.

17:31

Färdig för dagen. Och har blivit bjuden på middag. När den sjunker in om en halvtimme eller så blir nog nog en öl.

18:35

Börjar bli uttråkad. Typ ingen att snacka med msn. Kallt.

20:52

Tack för i år Örat! Hoppas du alrig mer startar en match. Du e sämst i världen. Men du har ett aik-hjärta, det e iaf positivt. Men det har jag oxå. Och jag är inte med i truppen iår heller.  Ta med dig wankern Mendes. Och Valdemarin som tjurar oxå.  

Om....AIK, bloggens framtid och en annan blogg.

Söndagsblogg.

Imorrn funderar jag på skita i min uppladdning jag brukar ha. För att reducera smällen och kanske undvika min nedstämdhet så mkt som möjligt när det blivit 0-0. Men samtidigt, jag e ledig från 11 har inget att göra efter det bortsett från mina armhävningar och situps fram till matchstart. Jag har 4 öl i kylen och mer utestående hos en i närheten.

Och bered er, fuckers, imorrn kan det vara dax för en tafatt halvskadad smålänning att bereda plats för Kumlas råaste -88:a. 72 kg tung och helt hänsynslös. Vi snackar så klart om mina drömmars man. Pierre Bengtsson.

Bloggens framtid är under utredning. Jag ska vara lite luddig nu men enough is enough liksom. Det e ingen välgörenhetsgala det här. Det är mitt liv vi snackar om. Återkommer om en vecka eller 3 dagar eller 2 månader med svar. Beror helt på hur jag känner men som det är nu så börjar dagarna bli räknade.

Annars vill jag bara länka till en skön blogg. En tillbakakaka fast bloggen är värt det och han e värd det. Han skriver om IKEA inköp, dif och boston sist jag kollade.  HÄR!

MEN!

Det ska sägas att jag rmår bäst när jag e full.


Edit: och ni some mina vänner, underskatta  aldrig er betydelse för img.

Benny the cop

Varför är ingen på msn. hade ni vart här kunde ni hetsat mig. mnem nu fryser jag såä jag ska sova jag hade tänkt att säta min sejour på i vlaet. vad händer. jo det vet jag inte men jag ska ordna upp det. men jAG VET EN SAK. att jag måste göra en grej åtmin misär-  men ikväll var detlugnt troits allt. för jag drac med bobby och såg film. nu täönker jag oklart ellr, jag har alltid vetat vad jag vill men jag har lättare att uttrycka det mned aolkohol i kropen. men för att jag ska få den sista skjutsen behöber jag nån som hetsar mig. kjag gör mkt saker nör folk hetsar mig och säger "de klarar du inte". då sk ajg göra det bara för att. det hade jag behövt nu. så jag får bara slokna inom kort så¨hörs vi säkert imorrn.

Desperat

Desperado why don't you come to your senses?
You been out ridin' fences for so long now
Oh you're a hard one
I know that you got your reasons
These things that are pleasin' you
Can hurt you somehow

Don't you draw the queen of diamonds boy
She'll beat you if she's able
You know the queen of hearts is always your best bet

Now it seems to me some fine things
Have been laid upon your table
But you only want the ones that you can't get

Desperado, oh, you ain't gettin' no younger
Your pain and your hunger, they're drivin' you home
And freedom, oh freedom well, that's just some people talkin'
Your prison is walking through this world all alone

Don't your feet get cold in the winter time?
The sky won't snow and the sun won't shine
It's hard to tell the night time from the day
You're losin' all your highs and lows
Ain't it funny how the feeling goes away?

Desperado, why don't you come to your senses?
Come down from your fences, open the gate
It may be rainin', but there's a rainbow above you
You better let somebody love you, before it's too late

Vet att det e olaglig att kopiera utan tillåtelse (Jag har A i näringsjuridik 6 p på högskolan) men det skiter jag i. Hyllas skall de som förtjänar det.  Straffa mig för att jag älskar låten. Gör det då.


motherfucker

Sist jag tyckte det var skönt med helg var förra hösten tror jag, när jag jobbade. Det e alltså 1,5 år sedan. Efter det har det mest vart skönt med veckor att ha saker att göra. Nu är det typ helg. Fredag har alltis fått gå som helg för mig och jag har nyss sett en hockeyfinal.

Det e svårt att inte vara på dåligt humör när man är en jävla innesittare. Nu har iaf Allsvenskan börjat så nu ser jag bara fram mot matchdagar egentligen. Så måndag e jag taggad till och längtar som fan. Till dess blir det väl mest försöka få tiden att gå. Imorrn blir det hursom ett par öl och sen ska jag se dif tappa poäng mot Malmö tror jag det var. Då blir jag lite glad.

Tills dess får jag vänta in NHL kl 1 och viktiga e att jag håller mig vaken hela matchen så jag kan sova hela dagen imorrn så jag slipper den iaf.


Det här var ingen bra blogg så slutar nu så jag inte slösar med er tid mer.



KOMMENTERA DÅ ERA HORUNGAR. JAG BJUDER PÅ MIG, DÅ KAN NI VISA LITE UPPSKATTNING.


RSS 2.0