Jessica Alba

Imorrn är det en större dag på väg. Större än idag iaf.

Nåt jag gillar i denna period är att det e ganska fritt. Mkt självstudier. Men mina dagar är ändå lika.  Upp vid halv 11 surfar till 12. Pluggar till 13. Lunch till halv 15 sen nån timme studier till. Ineffektiva dagar.

Imorrn händer det stora saker. Trelleborg e på besök i storstan. På en fredag. Det kan alltså bli öl och ångestfest. Och sen när Pierre gör 1-0 lättar 1000 kg från mina axlar.

Robin aka lava skrev för ett par dagar sen att han tyckte synd om er som inte har nåt lag pga glädjen det ger. Som luttrad AIK:are kan jag hålla med. Men jag kan även ge er en annan syn.

Låt säga att du känner en stigande optimism inför varje match. Du bygger förväntningar. Sen uppfylls dom sällan. Hur tror du att du reagerar då? Som mig kanske. Du lägger dig i soffan till romantiska ballader och skiter i att svara i telefon på ett par h. Sen tänker du att du kan inte leva såhär och tar en promenad på 20 min. Sen vill du att dagen ska ta slut och lägger dig tidigt. Dagen efter mår du illa och vill inte läsa om spektaklet, ändå tvingas du in för att se precis allt.

Men sen dagen därefter börjar man kanske se ett ljus i tunneln. 2 dagar efter att matchen spelades. Och det för mig till ett utryck som jag aldrig kommer glömma från en film jag aldrig kommer glömma.

"Ibland vet man inte om det e AIK som suger eller livet"

Eller är det just nu samma?  Nåja. Imorrn smäller det. Jag kan inte se nåt annat än vinst och blir det inte det så gör jag som jag skrev ovan. Isolerar mig.

Imorrn är det dax för gameplan. Men för att gameplan ska komma igång så krävs det först och främst ett par öl och i andra hand, en stöttande person som pushar mig framåt. Var det här ska sluta vet jag inte men antaligen, ingenstans.

Det var det jag hade på hjärtat just nu. Ett videklipp ska ni få oxå. Men jag ska skrälla, det blir ingen youtube idag. Klippet hämtar vi istället från youporn!

HÄR! Gillar första kameravinkeln som fan om jag får säga det själv.

Tyvärr kan man inte få in videon i bloggen på samma sätt som youtube men tycker inte det ska hindra er från en titt ändå.

Kommentarer
Postat av: Robban

Fever Pitch och porr i en och samma blogg! Magnifikt på min ära.
Vinner Boston nu så lovar jag att vara världens bästa game plan-kompis imorgon kväll. (Om inget roligare dyker upp)

2008-04-18 @ 02:55:40
URL: http://lava.blogg.se
Postat av: Söder

Fever Pitch...nice one!

2008-04-18 @ 18:37:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0