ankdamm

vem kan kasta mest ostrukturerad barnslig och irrelevant paj?

men skitsamma, jag e dålig på blogga när jag e glad. därför har det vart dåligt med bloggar senaste dagarna. för jag e glad. punktum. orkar inte skriva mer.

what becomes of the broken hearted?

hej bloggen. vi ses igen.
vi kommer antagligen göra det en del. men jag hoppas jag slipper dig. för egentligen bloggen, så hatar jag dig. jag hatar dig av den aneldningen att jag e aktiv på dig när jag mår dåligt. och det gör jag nu. som helvete.

när jag mår såhär är det en ide som alltid dyker upp för mig. dra till ett u-land och bara hjälpa med det jag kan. det tror jag skulle ge mig mycket egentligen. men jag göra det ju aldrig så står jag bara kvar och stampar.

förresten som min gamla barndomsvän niklas sa: "det e tråkigt att skriva utan respons" och det e ju det. han har förstått det och kommenterar det därför. ingen annan av er skriver ett skit. EDIT: såg att fransen ville ha westlifekonsert på lördag

men tillbaka till min misär. jag e en klant. jag e osmidig, jag e fumlig. jag är sån. och nu får jag betala. och jag vet inte om jag klarar det. om jag orkar. för egentligen har jag vart lyckligare än nånsin senaste månaderna. men så är det i rushen. man stannar inte upp och tänker "hey, vad bra det känns" utan man bara kör på. och sen en dag är allt borta och kvar står man och undrar varför man inte tog tag i saken och förbannar sig själv och känner sig halv.


Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag.

Westlife-When I´m with you

det blir ingen blogg. inte som den jag tänkt iaf. har fått i mig tre öl för visso men är inte i the mood. sen måste jag komma på om det e smart.

först tänker jag, vad har jag att vinna?
sen tänker jag, vad har jag att förlora? egentligen inget. jag e på botten nu.  jag satt ikväll med en öl, ett "stormigt" kärleksliv och desperat jagandes av progressiv jackpot. den som ikväll var mer patetisk än jag räck upp en hand.

har massa tankar men inget att skriva om. vill skriva en b-uppsats om hur jag känner mig just nu men har inte kommit på om det e bra eller dumt än. så jag antar att det stoppar här...

nej nu ska jag avge ett löfte. är situationen lik på lördag natt när jag är kanyl då kommer jag (det e jag löjligt att jag ska behöva vara full för det men):
1) ha konsert via msn, anmäl ert intresse. det blir en westlife inspirerad konsert. fram med näsduken.
2) ge er det ni vill ha i bloggen.

bryter jag mitt löfte ska jag ge 100:- till välgörande ändamål (jag e student jag har inte mer pengar).

klockan e nu sent och jag ser ingen morgondag egentligen så jag skulle lika gärna kunna sitta upp men har cook tråkigt så tror jag knyter mig.


jag har svårt att avsluta. jag vill bara skriva vad hjärtat vill säga men jag kan avsluta såhär då för den som e djup och ser symboliken:
"chun wang chi han" eller som vi säger på svenska "när läpparna är borta blir tänderna kalla"

tragisk och omagisk, din andreas.








Järn Micke

Mike Kjölö. Det e jag. Om 3 öl och ett öppnat sinne kommer en blogg. Jag bara värmer upp nu.

Men det är såklart inget löfte. Det är bara en förhoppning. Och det e tur att det e säsong annars hade jävla Absolut Pears rykt idag den med och då hade jag inte haft nåt at dricka på lördag.

Berts dagbok

lill-lördag! dricker en 4,5a och njuter. folk frågar hur det e fatt och det e väl sådär in the name of honestly. men egentligen är det bara innebandyn som e baisse. och när jag e nere så har jag egentligen en som alltid får mig på gott humör. men hon har ont i ryggen och ska upp tidigt och jag tränar sent så idag får jag bara vara nedstämd.

eller tränar. jag joggar runt och klarar inte se vilken betydelse innebandy har i framtiden. vem fan bryr sig egentligen om 10 år? så tänker jag nu. men många ggr tänker jag att det e fett kul och ger fan i om nån bryr sig nästa decennium. men där e inte problemet just nu.

förresten har jag massa filmtips. Sicko av den smått pretentiösa MIchael Moore. The kingdom med jamie foxx är cook bra. sen har vi en jag såg idag, A beautiful mind som handlar om John Nash. tårarna rann faktiskt ner för min kind på slutet. sen lärde jag mig hur nash jämnvikten fungerar så nu e jag lärd.

min kost idag har vart: massa småkex innan jag klev upp, 3 knäckebröd till frukost, 200gr apelsinkrokan och en big one pizza till middag. mot  0.1 ton!

gg

nu ska jag skriva om innebandy. men det e INGEN innebandyblogg för det. där småpåvar sitter och mässar om vem som e "skön" i innebandyvärlden. nej jag behandlar bara mitt ego.

jag är fett less. jag spelar innebandy för glädjen. inte e det för nåt annat iaf. spelar för att det ska vara kul. men jag känner mig uppgiven. inte uppgiven som förut, då var jag mest frustrerad. nu e det bara trist. jag känner att jag har lust att lägga av. seriöst. det finns 100 andra saker jag kan ägna mig åt istället för att hanka runt och bli, i mina ögon, fett orättvist behandlad. det ger mig inget. då är jag bara som idag.  meningslös. går bara runt och ser på klockan.

det "roliga" e att det inte ens går dåligt. det går faktiskt ganska bra. men känner att det e bara piss ändå. fick det kontraktet i handen idag jag väntat på i ett par månader. när jag fortfarande trodde att det var upp och ner och jag i längden ändå ville spela. nu vet jag att det e bara 1 år som gäller för mig och det e inte ens nåt jag e upprörd över att säga. jag skriver det sen får vi evaluera efter säsongen om det blir på "seriös" nivå eller div 2. skolan ska jag iaf gå klart. den ger mig rättvisa.

thank god its friday!

nåja. ledig ons och tors och fredag känns inte så speciell. här kommer en alternativ läsning från min sida.

jag har aldrig känt att jag kan identifiera mig mer med aik än nu. vi e porr. men hursomhelst. jag kunde faktiskt inte bry mig.  AB betyder aktiebolag. när den noteras betyder det att du och jag kan köpa aktier. då kan inte ABet stå och kontrollera vad jag tycker om feminster, homosexuella eller invandring. hur jag får ihop till mit dagliga levebröd.

så just nu tyvcker jag det har vart mycket aik i media. men just det här är mest löjligt. diskussion på gf är ju självklar men ingen annan kan väl tycka att det e aiks fel och att aik borde agera mot sånt här? då faller hela aktiebolagsstruktureringen bort.

ni som tycker annorlunda än mig är dumma i huvudet.

RSS 2.0