jag vill vara kung

jag vill vara kung. på nånting. vad fan som helst. men bara känna att jag e topp 10 i världen på just detta. jag har spelat quadrapop alltför många föreläsningar för att nån annan rimligtvis ska kunna jämföra sig med mig i träningsmängd. MEN tydligen har folk rekord som överstiger mitt och det e med massor. det provocerar mig. jag är kanske topp 10 i norge(det tror jag inte men vill låtsas) men jag vill erövra världen!

om det så är QuadraPop eller något annat ger jag egentligen fan i. bara jag kan säga "jag e kung på det här, det finns inte en jävel som slår mig" och sen ska jag bara gå ut och köra över varenda jävel som testar mig.

varför har folk inga liv? det tog mig 2 veckor att få mitt nuvarande rekord och då är det töntar som har 10 ggr så mkt!!! skaffa er nåt att göra på dagarna ffs!

CFR Cluj

Jag har två kompisar som e lite lustiga. dom två känner varann gott. men det känns som att dom på nåt sätt tävlar med varann om vem som kan ha det bäst. det framstår lite smålöjligt när alla vet att jag har det sämst. då är det väl bättre att jämför med mig och tänka "se på honom, för en tragisk man" så stärker båda sin självbild utan att behöva tävla? tävla gjorde jag oxå med min gode vän norlen.
 
vi tävlade om vems pappa som hade störst skor (emilias pappa vann lätt men han var inte i samma division, han hade 52!), vi tävlade om allt som går att tävla om och allt som inte går att tävla om. men det här var på dagis. nu har vi vuxit ifrån det men ibland undrar jag om dom e kvar på det stadiet.

ja. det var en match och jag är smärtsamt medveten om det. måndagskvällen stängde jag av telefon utom 10 min då jag spelade QuadraPop. på dom 10 minutrarna hann jag trycka bort 9 samtal från samma person så då undrar jag stilla, varför ringa 9 ggr? jag är uppenbart inte intresserad av att prata då jag tryckt bort samtal.


nu kommer grannen och invaderar dvs jag kommer ha nån att prata med fram till imorrn om jag vill


nu kör vi

laddningen börjar komma nu. om 15 min kommer startelvan sen är vi på gång. jag vill inte måla upp det här som seklets derby som vissa vill göra (lava). dels tycker jag objektivt sett att tabellplaceringarna inte kan motsvara de krav som titeln seklets derby skulle innebära. men det hänger oxå en del på att jag faktiskt inte kommer gå själv utan sitter med en fet powerpoint-presentation (korta ordet) om konsumentuppträdande (oxå kort) som jag borde lära mig innan fredag.

öl har jag inte och är absolut inte sugen på det egentligen heller men 2-3 tycker jag att min gode sambo bobby kan låna ut.

jag har en 12 årig lillebror som är väluppfostrad (han e aikare). jag kan se att ni andra inte tycker det e speciellt charmigt av honom när han "hatar djurgårn" eller liknande. barn i den åldern ska väl kanske inte kunna sånt. men när han säger hata och djurgården eller hammarby i samma mening blir jag glad och tycker han e gullig och jag vet att hans pappa tycker detsamma.

sparka slå.

avslagen

jag e off som fan. om det e för att jag vaknade nyss eller något annat vill jag låta vara osagt. idag är det derby men jag hittar inte laddningen. jag tror jag vet en anledning och det e den jävla drömmen jag hade i natt. den har inte ett dugg med aik att göra men den och liknande drömmar kommer ibland och då förstörs hela dagen, jag bara känner mig låg. vi får hoppas att så inte är fallet idag.

lördagen började tidigt (faktiskt så tidigt att det jag 20 min efter att jag vaknade satt med en öl i handen) när man dricker under så lång tid på en dag blir det ofta en jämn och bra fylla. det blev det i lördags oxå.

ska kvista på gymmet och läsa så ska jag se om jag kan hitta laddningen sen. puss

poäng

àg vill säga att jag ska blogga imorrn. men dete enda jag har att söga ä r att jag skäms. som fan. vet inew om det hjälper men ja e dum och jag har ingetm försvar. usch imorrn kommer den rikiga och då ska ni fås e...sov gott.

'jag har egen5tligen saker att skriva nu och jag vill skriva nu mne jag e inbte i form.v som ni kanske ser. men på hela tget bra kväll

ffk

idag känns förutsättningarna som dagen jag tidigare pratade om grill öl och fotboll ni vet? ni vet oxå hur den dagen slutade. det ska det inte idag.

det enda jag är rädd för idag är att det blir för bra. jag ska säga att det fnns en viss oro över just att förväntningarna är uppskruvade till max.

har jag så lite att skriva om sedan jag sa att jag skulle lugna ner att skriva om mina tankar här? det börjar sina ut nu med ideer.

nu står vi en för alla, alla för en. 

www.jaggillarrichardrichardsson.com

hbk imorrn. och krock med innebandyn som drar igång gemensamt. jag står i valet och kvalet om jag ska ta mig upp på en träning som riskerar att inte ge ett skit eller om jag ska hänvisa till det faktum att jag idag inte är någons spelare alls och därför inte ämnar att dyka upp. åtminstone inte innan förhandlingar påbörjats.

i övrigt känner jag att mitt skrivande är amputerat då någon mest verkar tycka jag e konstig i det jag skriver (jag ser poängen) så vi får helt enkelt kalla det en blogg.

förtydling

det komemr ingen förtydling. jag såg själv att nedanstående text kan och borde uppfattas som flummig men jag får inte till det bättre.

priset till den som har rätt alternativt kommer närmast i mina ögon vinner fördelen att få reda på just pandans historia före alla andra!!

en helt ny värld

min studietid minskar och minskar för varje dag som går.

vi hade nationaldag igår. 17.e maj. det var bra. det var grillfest. och alkohol. alkohol har många positiva saker med sig men dagen efter är det uteslutande negativa.  det sägs att august strindberg drack alkohol dagen före han skrev sina verk. för känslorna öppnas på nåt sätt och det ligger mkt i det  för idag e jag sårbar. jag var ett tag på väg att skriva om två personer som jag gillar väldigt mkt. det här e två stycken som jag inte känner jätteväl. inte så jätteväl som man kan förvänta sig när nån ska berätta för X och Y att jag gillar dom som fan så det hade blivit lite konstigt. jag tror ingen kan gissa vilka det e men jag skulle uppskatta en gissningstävling i bloggen/facebook. (lätt att gissa andreas!! du har lämnat ut massor av info om dom!!)


jag ser bilder från sommarn 2006 och det e en stor skillnad från hur bilder på mig idag skulle se ut.
jag skrattar på bilderna från 2006. jag ser glad ut.  
jag tror inte jag gör det så ofta längre och jag känner mig allt mer sällan det. det e klart att jag fortfarande ibland är glad men det e mer och mer sällan känns det som.

men robban har rätt när han ställde sin diagnos. jag har en lättare störning. den kan få mig surfa runt om skit bara av envisa att hitta det jag vill. historian om hur pandan fick sina fläckar är det senaste att lägga till i min besatthet av att finna svaret ty internets information är oändlig trodde jag. men jag har fått det motbevisat.

min mamma frågade om jag vile ha nåt från kina då hon befinner sig där fram tom tisdag. jag har nu kommit på vad jag vill ha och det var myten om pandans fläckar. kommer hon hem med den sagan är jag mer än nöjd. jag är å andra sidan nöjd bara hon kommer hem snart. inte för att jag ser henne men så att vi kan prata.

jag framstår i min blogg som en morsgris men ja. jag e väl det och det stör mig inte.

nu ska jag snart se vad min parallelskrivande vän maria har fått ner i sin blogg sen slår jag på den fantastiska filmen Stand by me med river phoenix från 1986. jag kommer gråta. det kommer klumpas i halsen men jag mår bra av det. vill jag tro åtminstone.

kompisar finns inte

skit i förra bloggen då det var svammel.

några av er hur mkt kompisar betyder för mig. jag litar 100% på dom vilket, tyvärr,  ofta gör mig besviken.  idag var det så.

mina kompisar betyder allt. det är kanske därför jag inte har några seriösa förhållanden iofs men när jag ändå går in i mig själv och tänker "vad vill jag ha, kompisar eller seriösa ströförhållanden" så väljer jag 100 av 100 kompisar.

MEN

det finns ett MEN här.

en del snackar vitt och brett om vad som kan hittas på på tex 16e maj. en dag som är känd som bra utgångsdag i det här landet men under 24 timmar senare så kommer det fram annat att det tydligen kommer upp förhinder som personen visste redan tidigare men av nån anlending undanhållit.. jag kan inte bli annat än sjukt besviken. och jag orkar inte lyssna på dåliga bortförklaringar.  

en (och du vet vem du e och du ska idag inte ha nån skit för det jag skriver idag) av er som läser här vet hur illa jag tar på sånt här och jag hoppas de andra som läser det här förstår nu. jag kan inte tycka i skrivande stund att ni är bra kompisar. kan hända att jag i övermorgon eller om 3 dagar gillar er igen men just nu, nej.  

jag hoppas ni inte kommenterar bloggen för vad ni än säger blir det löjligt oavsett om ni försvarar er eller ber om ursäkt men ni kan reflektera lite.


det som hände mig får i stridens hetta ställa mig fråga, "vill jag vara kvar?" nu blir det iofs lite vargen vargen varning över det hela men jag stannade ett år till i norge för kompisarna. och enbart kompisarna. men när samma kompisar inte finns, vad finns då? 

(här era outbildade jävlar ställer jag mig en retorisk fråga det innebär allså att jag inte förväntar mig ett svar så skriv inte i bloggen ok?)

idag var en av de sämsta dagarna jag vart med om och det e för jag hade lust att gå ut när vi faktiskt snackade om det. men nu vet jag. inget kan litas på förren vi faktiskt är där får alltså bli sensmoralen i denna blogg. jag kanske överdramatiserar men är det inte bättre än såhär drar jag fan hem till sverige och det menar jag med hela mitt hjärta. jag har det bra här men grundtryggheten(familjen) finns inte här och därför blir jag mer beroende av kompisarna. och sviker dom, ja då e jag ensam här.

Nu lägger jag mig och eftersom jag e ärlig så ska jag säga att jag e besviken och ja, faktiskt, ledsen. jag söker inte medömkan. absolut inte. Stå för det istället. Annars sjunker ni bara mer.

michael buble eller nåt sånt

ja kanske. idag har inte bidragit till det omvända

siiiiiiiing sing sing

jag vill säga saker men min subjektiva norm hindrar mig (jag har precis lärt mig om den subjektiva normen och ibland hatar jag att jag har relativt stark sådan) . jag hr hög intregritet oxå och därför skriver jag inte om mitt privatliv. men jag vill ju sågärna. men jag vet på ett cirkus vem som läser här och allt är kanske inte bra att alla ni 3 läsare får veta. jag har ju integrerat skiten i facebook oxå.


solen e på väg upp och det stör mig för då har jag så lite lust att sova. men efter ca 2 vtimmars singstar på mitt och bobbys egen efterbubbla så är et smällar man får ta.  min bitterhet e ca 8 av 10 just nu. det e inte bra. jag känner att jag oftare och oftare e bitter men jag tror vi e nära en vändpunkt men ibland har jag bara lust att vräka ur mig div ting som jag tycker folk förtjänar.

jag könner bara att det här blir ett enda dravel om saker som 1 av er inte förstår. ni andra två har jag redan tagit upp det hela med. men du 1 som läser det här, misströsta inte! om du mailar mig och ger dig tillkänna ska jag ge dig the story of my life. nåja... men nu jkallar vi det en dag och så knyter vi oss. hej

alone

jag e ensammast i världen. nu ska jag dricka öl ensam.

16

Jag har tidigare spekulerat i min ålder. Alltså inte den på pappret. Nu har jag efter ett enklare test på vuxenpoang.com kommit fram till att jag e 16,4. Jag hade åtminstone trott att jag var myndig. Men ack så fel jag hade. 

 jag vill blogga men känner att jag e tom för ideer när jag inte gör så mkt på dagarna. jag vaknar 10-11. klickar bort en timme på datorn. kollar atp tennis som är mitt nya stora intresse. (Djokovic vilken man!) sen blandar jag och läser lite.
Jag kan droppa lite bets men det tycker jag det finns tillräckligt med bloggar om så det ska jag bespara er från.

sweet

ahh jag behövdes inte ens vänta länge på hur jag skulle bära mig åt för att förstöra lördagen som kommer. det e ju aik på tv!
klockan 16 mot BP. allt i bästa sändningstid på tv 4. 

det e inga som läser här men jag ska komma med ett kontroversiellt uttalande. 
jag stöttar flaskkastning på polis. jag vill inte utveckla mitt resonemang men den som är emot mig kan adda mig på [email protected] så kan vi ta det därifrån.

jag tacklar motgångar numer genom att slå handen hårt i något annat hårt. sen en dag när mina knogar inte längre vill hjälpa till att röra på fingrarna fakturerar jag AIK, bestpoker, absolutepoker och alla andra sidor jag någongång förlorat overkliga händer på.

prinsessa

När jag ändå sitter hemma lördag och alla andra e ute kan jag lika gärna vara bitter. och varför skulle jag inte vara det? bedrövelsen fortsätter med 0-1 idag. jag tror inte 6 poäng håller för att hänga kvar så det blir ettan nästa år.

sen då? imorse satte jag gameplan part 2 i handling. jag gillar det. responsen har vart 0 (noll,zero, nada) men det e ju bättre en negativ..ehh...

saldot är 11:- och det ska sägas att när jag hade 100 kronor kvar så spenderade jag 50 av dom på min plan uppoffringar det.

om jag sitter mkt vid datorn? varför frågar du det? den som tycker jag e ofta online på msn skulle bara veta att jag hälften av min inloggade tid "visa som offline". men jag har ju vart på förfest nykter idag. och jag tycker jag gjorde det okej utifrån det perspektivet att jag egentligen e svenne. har lite lust att dra iväg och gå ut runt 2 igen. får se om jag e vaken eller om jag tröttnat på 5e maj och inväntar 6.e.

Ken - Prinsessa.


förresten

jag e fett less på aik. jag spyr på aik. jag orkar inte mer. imorrn är det cupmatch på tv. jag kan kanske se den om jag vill men vet inte om jag orkar. om jag orkar bry mig.

4-0 i lördags tar på självkänslan. iaf för dom som hade en sådan sen tidigare.

70/30 eller 80/20

det e oddsen just nu. jag e extremt trött och mentalt sliten. om 1,5 månad är skolan över med troligtvis bedrövliga resultat. mitt fokus är ligger inte på makro.

får vi citera gamla Kjell igen?

jag orkar inte ens fortsätta blogga. lägger mig nu. gn

RSS 2.0