detta har hänt:

jag har efter öland haft det ganska trist egentligen. måndagen var jag extremt sliten fortfarande men tog mig in till o learys. som var smäckat så jag fick knappt sett första halvlek av gnaget. i paus tog jag mig och hagi upp till olearys kungsholmen. där fick vi handen i dörren pga trängsel. drar till starbar där det är plats fûr alle. ölen smakade inte gott alls under kvällen egentligen och det e viloperiod nu fram till lördag.

tisdagen vill jag helst inte snacka om egentligen men på kvällen tog jag mig till kaknäs med hagi och bevittnade derbyt. aik, som mönstrade ett bra lag, var som vanligt tama. jmf dif hade aik på pappret ett lag som borde vart starkare men 0-1 slutade det. fick dock uppsnappat av amoah som stod brevid mig att Q, 14 mijloners mannen, fuskar extremt mkt i gymmet. "han e fett lat asså, du vet så fort dom tittar bort han inte kör"

idag upp med tuppen (10) drog och gymmade. följde wimbledon intensivt. såg roddick serva sönder en thailändare. såg gonzales klicka på domaren i 4e set men vände därefter och vann 3-1. och pengar till mig då jag hade spelat på honom i underläge i första set.

morgondagen blir det aik träning för hälsa nya grabbarna välkommna sen rätt på gym och hem och se wimbledon.  det låter som jag har fullt upp men det har jag ju egentligen inte..
men sammanfattat låter det väl ändå som jag lever rätt skönt?

inte jag

det var alltså inte jag som fantiserade och filosoferade det tidigare inlägget. det var greker. men jag tyckte det någonstans låg något i det och det var rätt skönt så jag tog det till mig.

jag har inte ny blogg

fick frågan om jag har ny blogg. jag har inte det. samma gamla adress. men nu har jag nytt innehåll. efter ca 21 dagars flow har jag gått tillbaka till det vanliga stadiet. bitterhet och dålig stämning.

bitterhet för 1-1 mot ett dåligt lag inte räcker långt och bitterhet för att jag fuckar upp saker i tid och otid. just att jag gått tillbaka till bitterhetsstadiet tar jag på mig.

när du läser min blogg, har du tänkt på att jag dominerar dig? att, ja just, du blir rövknullad av mig? alltså inte bokstavligt för det skulle du förhoppningsvis känna men bildligt. jag sätter mina ord i ditt huvud. jag bestämmer vad du tänker.

egentligen en ganska intressant tanke. som är sjuk. folk som känner sig underkuvade av detta resonemang kan tänkas sluta läsa min blogg men jag e väl den som blir mest buttfucked av alla då jag maniskt besöker upp till 10 bloggar per dag och läser GF otaliga timmar.

nu tar alkoholen ut sin rätt och jag ska knoppa. imorrn är en ny dag och en ny möjlighet! att ehh.. sova så länge som möjligt...


island

öland imorrn.

jag har fått tillbaka 5 av 6 betyg nu från min första vårtermin på högskolenivå.
men först vill jag göra en check med mig själv vem jag e.

jag har alltid gillat sport. jag gillar att se på fotboll. jag har ett favoritlag. jag gillar dricka. och sånt som e ganska vanligt för en ungdom i min ålder. jag trodde jag var rätt vanlig om ni förstår mig.
men så tittar jag på mina betyg och det verkar som jag umgås med fel folk. jag kanske skulle ha glasögon. jag kanske skulle spela mer WoW och CS och intressera mig för senaste operativsystemen.

jag kanske skulle hänga med helt annat gäng.

packa är så trist så jag funderar på skita i det till imorrn. men jag blir hämtad 9 så det e i senaste laget. så nu blir det bara att jag inte har nåt att göra alls. men jag sov till 14 idag så jag tror det ändå blir problem att sova inatt.

fredag

fredag är det idag. jag har börjat anta dom ksöna symptomen nu som yrsel. jag kan dock inte somna. solen skiner och fåglarna kvittrar. jag har inte lust att lägga mig och vet inte hur jag ska göra. just nu lutar det åt alternativet at vänta till klockan 8 åka till skolan reda ut ett och annat dra och käka och sen hem och sova.

jag kan med mitt sommarlov unna mig detta. vrida på dygnet. men tanken var ju att jag ska dricka öl på eftermiddagen i fredrikstad men tror jag får skjuta upp det.

jag har så tråkigt. vad finns att göra? ingen är på msn. folk vill inte prata i telefon för dom e på väg till jobb. och där ligger jag. knappandes på quadrapop.

She

sommarlov nu. idag var en väldigt bra dag om vi ska se på det stora hela. vaknar 9.30 vilket egentligen inte alls var skönt men såg det positiva att jag fick ut mycket av dagen. loggade in gjorde frukost och tänkte tjuvkika på om betyget för Juridik inom näringslivet hade vart snabbare än trott och visst. det hade det. är fortfarande osäker på om jag fått mitt betyg eller någon annans men det var iaf topp. så nu e jag nerd. åtminstone till statistiken kommer. 

lava lyser med sin frånvaro och vi undrar var han håller hus. det e snart 2 v sen han var konstant på msn. jag misstänker "Visa som offline" ligger bakom mkt för det kan inte vara så att han göra saker. eller jo. kom på att hans vän (han har tydligen flera kompisar och kompisar till honom som gör saker vid sidan av datorn irriterar mig det e därför jag gillar wijk.)

dubbelfylla i helgen förhoppningsvis. känner du för att köra några sköna grabbar till strömstad och åka med till sandefjord över dagen så tveka inte, hör av dig!

08-fotboll med målsprutan Berndt. God natt

Personliga nyheter

Allmänt:

Nyhetsmässigt finns inte så mycket att säga. Inga konflikter värda att nämnas sedan fredsförhandlingarna mellan mig och Rod avslutades i måndags.

Sport:

Diskussionen mellan mig och Greåker IBK forsätter. Enligt uppgifter djgutt.blogg.se har fått till handa har Jag lämnat in en fem punkter lång lista till klubben som önskas omförhandlas. Andra rykten placerar mig i Fredrikstad IBK något som personen dock avfärdar direkt. I övrigt anser bloggen att huvudpersonen är mycket förtegen om sin framtid. Det enda uttalande som han själv sagt är:
"Inom en vecka väntas jag lämna beslut, beslutet har vuxit fram mer och mer allt eftersom det är allt jag kan säga"

AIK spelar i sommar UEFA kval. Där hoppas Jag få antingen ett estländskt lag eller finsk då det öppnar möjligheter för bortaresa. Den stora frågan är huruvida resesällskap kommer att finnas eller inte.

Nöjesliv/Skvaller:

Ja vad händer egentligen? Har jag gått och blivit en hemmasittare? Eller är det bara pga hektiskt civilkarriär? Snacket går och vi tog oss ett prat:

-Har du blivit en hemmasittare?
-Eh..har du sett mig ute? Och vart social? Nej, så i dagens situation måste jag svara ja.
-Har det med examenstider att göra?
-Ledande fråga men ja. Jag vill ju skylla på nåt.
-Så efter måndagen räknar vi med att få se dig ute?
-Ja, beroende på var du själv tänker befinna dig då jag ganska strax efter avslutad skola kommer resa hem.

Och vad händer egentligen på kärleksfronten? Många undrar. Få vet.

Ekonomi:

Räntetjuvarna på skattekontoret har efter lång tid äntligen betalat ut 2006(!) års skatteåterbäring. Det innebar sköna slantar in på kontot och en nödvändighet för att klara ekonomin fram till mitten av juni. Bet365 hälsar samtidigt att de är glada över att kunnat utöka saldot till mig.

Vädret:

Stekande sol och över 30 grader är alltid välkommet.



Over and out med personliga nyheter.


bryt upp bryt upp

Sluta jobba!
Gå på sommarlov!
Ta en kall!


life is a flower

Har ni sett vad folk?
-Jaa, nu kommer sommargästerna. De är som Egyptens gräshopper.
-Jasså du Söderman. Du tycker inte om sommargäster du?
-Jo, nog tycker jag om dom. Men nästan hela rasket é ju Stockholmare
och resten..è ju egentligen bara skräp de också..."

Ahh
Aaa
Aaa..Nu kör vi!


live från verandan

 nu vet vi varför vi e här på jorden. det tvivlas hela vinterhalvåret men dagar som denna ger oss svaret.
problemen förminskas, eller förminskas, vem har problem? jag har likviditetskris (igen) men jag kunde idag inte bry mig mindre. kan lika gärna gå hem från skolan när jag inte ens har pengar till bussen. och pengar vem behöver dom egentligen? jag ska ändå bara ligga på stranden eller hemma så ge mig en 100 om dagen. räcker till 6 sofiero och en kebab (jag räknar på svenska marknadspriser eftersom det är där jag kommer vara stora delar av sommaren) 

på med skön playlist, lägga sig på en madrass. lägga sig i vindskydd så ingen vind vågar sig fram och sen bara ligga där. känna hur det bränner.

idag är vi bästa kamrater jag och livet och därför loggar jag ur och ner och tackar för mig.





RSS 2.0