Grävande

det finns 11 glenn från gbg på facebook.

en från sthlm. och han heter Glenn Schiller och representerade baksidan på 80-talet. och en annan smutsig klubb som jag önskar all olycka.

aftonbladet e sköna och aschberg praktiserar dubbelmoral

mailade aftonbladet nyss:

Antar att du redan sett det men annars kan vi ju tipsa om en "kritiskt" granskande reporter på tv 3 som själv umgås med  faktiska "huliganer" på http://www.dfgsthlm.com/. Till skillnad från er patetiska bild där Norling är och tittar på Black Armys årliga fotbollsturnering och pratar med en av de mest drivande krafterna när det gällde "utrensningen" av firmafolk i Black armys styrelse.  

fortsätter min internetbärsäk nu. på återseende.

En öl.

En sak som jag gör när jag inte har någon att vara med, när jag har tråkigt och jag inte har någon morgondag(som blir lidande) är att dricka. Tar mig en öl nu på flygplatsen. Bara 3 timmar att slå ihjäl. Chill va? Korta matnyttiga inlägg. På återseende...!

Ensamhet. En känsla.

Dystra låtar strömmar ur bobs mp3, är ute på sjön och det börjar bli mörkt. Men det e ok. Någonstans gillar jag ju sånt här. Tid att fundera. Tid för mig själv att titta ut i intet. Kliver av båten nu. Vill bara 1) få en start och 2) hälsa att det hittills gått bra. Hörs snart!

Taj

Pilot blogg. Ligger i mitt sovrum.alla andras tv rum. Thaimaten från igår gör sig påmind från gamla tallrikar. Det här mina vänner är ingen plats för en som behöver plats att studera. För övrigt blir det här ett test. Blogg från mobil. Funderar på låta er, mina läsare, få följa med mig vilk london live..finns det intresse?

KATARINA

Katarina: googla spågumma


Guttinho: hmm okej..


Guttinho: tack för hjälpen då!


Katarina: vänta


Guttinho: du har hittat svaret?


Guttinho: är det nåt på gång? en klonk?


Katarina: bara att det är bäst om vi först tar bort ditt gamla kort innan du tar ut pengar


här krossar Katarina mitt hjärta. jag vädrade framgång för en sekund!! hon har bara svar på mina andra fråga gällande visa kortet.


bestpoker support till ingen nytta?

Katarina: Välkommen till BestPoker Live Support.  Vad kan jag hjälpa dig med?


Guttinho: hej

Guttinho: jag har ett problem som jag tänkte höra med dig om du kan svara på


Katarina: ok, shoot


Guttinho: jag har fått dåliga kort under en längre tid nu. vinner sällan coinflips etc. du vet hur det e. Har du nån aning om när det vänder?

men här tar supporten slut, Katarina har inga svar på det.

 


klamydia.

och dagens fotboll.

vi e ute av racet säger jag.  det sa jag för 22 omgångar sen men nu menar jag det.  så för det tre sista matcherna gör jag en jämförelse i pest eller kolera stil men med lite modernare sjukdomar.

dif = hiv. du vill inte ha hiv eller hur?
gbg = syfilis vet inte exakt hur det funkar men Syfilis låter väldigt obehagligt. spec om det kommer till andra stadiet eller så.

kalmar =  smegma. obehagligt men går att bara skrapa bort.

så summa summarum beroende på hur det går imorrn, jag e beredd att lägga mig, det e inte varje dag man får välja vilken möjlig sjukdom man ska ha. jag hade valt smegma först, sen syfilis sen det sista.

och nu faller det ju så att vi har både smegma och syfilis kvar och jag e beredd att ta nåt av dom för att slippa det värsta.

hej

det är jag igen. Andreas ni vet.

för inte så längesen skrev jag om mina motgångar. jag tänkte på en sak, ni som aldrig bryter  ihop hur gör ni? jag vill vara som er. ha ett psyke som er. jag överdrev nyss till ett par när jag snacka om simma och sånt som man inte ska skoja om men det känns som jag vill springa på en äng nu. en regning och ojämn så jag snubblar. sen till slut e jag så trött så jag svimmar.  bara ge fan i allt. men så nånstans så tror jag att det vänder, det blir bättre. och sen är det faktiskt många som är ehrm..underbara. som jag verkligen skulle sakna.

för att det här inte ska bli nån blogg där jag vaknar imorrn och har pngest för den så ska jag även säga att när det går bra, då går det helt jävligt bra. då känner jag mig som kung. som en fucking jävla farao. bara styr allt. som leonardo i titanic. im the king of the world. men som sagt, vi är absolut inte där. tvärtom, vi(jag) e pannkakan i upp som en sol ner som en pannkaka.

men egentligen är det här ingen nyhet. since the beginning of (my) time har det vart såhär. och vad speglar deet här bäst om inte mina insatser som målvakt?  fotboll och bandy (hockey har jag aldrig ställt mig i) så var jag bra, ge mig lite enkla bollar i börjar och jag växte. sen växte jag mig till hasek klass. till någon tillslut fick hål på mig. då var jag helt plötsligt Joakim Olsson, BK Häcken.

så fick jag ett guldkorn som ger mig så mkt. som framkallade mitt första leende sen kl 16.

andreas säger:

säg en tragisk målvakt

andreas säger:

den sämsta du nånsin sett på seriös nivå

andэяs säger:

Pål Lundin kanske

andэяs säger:

eller han den gamle häcken keepern jocke olsson


när jag ville illustrera hur dålig jag var så var det de två första målvakterna som dök upp i mitt huvud. och det var jag inte ensam om tydligen så det får ses som en sanning. att pål lundin och joakim olsson är två av världens sämsta målvakter på seriös nivå.

Ikväll

Ikväll vänner och ovänner, kommer en lista, jag ska ranka något i mitt liv. Vad det blir, får ni se senare.

Kan uppfattas som torrt eller tråkigt men det var en reflektion idag.

jag klarar motgångar

jag är ju en person som står emot motgångar ganska bra.

just nu går innebandyn åt helvete och det gör att jag bara vill ge fan i den, komma på nåt skönt att jobba med, sitta i sköna lokaler i innerstan och gå på aik. ett kryssande aik för tillfället. men det går inte på mitt självförtroende. mer på mitt humör  sen kan jag bara skylla på dom om det går dåligt. nu har jag bara mig själv att skylla och det kräver ju en del mer. det kräver att jag själv måste rycka upp mig och det e inte det lättaste.

i lördags fick jag sitta sista perioden. då kände jag att jag bara skulle gå klart skolan sen hem till sthlm, hitta en nisch. hitta ett segment vars behov inte är tillfredsställt sen bara penetrera dom.

Lystring

jag tänker gå ut med ett klargörande, de vänner jag har på facebook är vänner som kommer till mig, de addar mig. jag har addat totalt 10-15 stycken. resten har kommit til mig. den enda jag i framtiden kan tänka mig att adda som jag känner just nu är Matz. Men den dagen han skaffar internet och facebook är förmodligen det hopplöst ute. han är som vi vet ingen innovatör. 

ville bara säga detta så folk inte tror att jag addar random person bara för jag en gång gick i vederbörandes mammas bästa kompis brors klass.


Söndagnatt

Jag hade egentligen lagt mig för längesen men ond rygg och mkt liggande har gjort att jag inte kan sova. Därför ladies and gent, söndagsbloggen.

Skummade genom Calle schulmans blogg för ett par dagar sen där han uppmanar sina läsare att anmäla sig till sitt nyhetsbrev. går genom kommentarerna och ser diverse typiska msnadresser. instinktivt reagerar jag att jag ska adda dom. sen kommer jag på mig själv att tiderna förändras och jag inte alls ska adda dom. därför skickar jag bara vidare dom till lava. ett man på ständig jakt.

sitter och e hungrig, klockan är snart halv 2.  borde egentligen äta men börjar bli tjock så får bara låtsas som inget och se fram emot frukost imorrn.

Beck-Kartellen på tv 1000 nu och säg mig, är inte nic och robban fantastiskt töntiga?

gais 0-0 och finns väl inget mer att orda om.

RSS 2.0