siggi är homosexuell

av alla personer i äckliga föreningen är siggi den mest framstående tror jag. han tror han e hård när han snackar om karaktär. han e bara en äcklig jävla albinoislänning. 

I dag

matchen har ju egentligen börjat.

vet inte exakt när den började men det känns som att den har börjat nu iaf. jag ser det som tur i dumheten att det var hos obolo och valdemarin det hände. grabbar som vart med om "känslor" förr.

tänk lilla patrik karlsson! vad hade hänt om det hänt hos honom? han har gått från växjö till oss via gefle. han har aldrig vart med om nåt liknande.

Obolo och valdemarin förstår nu ännu mer vikten av matchen och höjer sig. jag brukar utgå från dålig resultat och e ganska pessimistisk i mina tips men idag har jag inget. jag tror inte åt nåt håll. komme kanske mer senare.

död åt dif if.


T9

ordlistan är lite rolig. nu la jag nyss in en kontakt i min telefon bok. Håvard heter han. Min telefonbok ville "Hatare". Det e inte fullt lika kul när man ska skriva mitt efternamn. Då drar det sig mot "obekväm". Är jag obekväm?

15:e februari

mitt i min dammsugning, den första sen jag flyttade hit värt att nämnas så ska jag peka på de eventsen ni närmaste veckan inte får missa.

Idag: Hapoel borta. 1-1 skrev jag igår och 1-1 blir det. (stjernen-sparta spelas oxå men matchen för dagen blir utan tvivel Hapoel)

I morgon fredag: Almtuna. Hockeyn går in i tredje matchen. 1 vinst och 1 förlust blir til 2 vinster och 1 förlust. Det kommer inte räcka till elitserien i år tyvärr för landsortsklubbar som färjestad och frölunda är rädda för sveriges största klubb och de jobbar för en stängd serie och komplicerar ett uppryck så mycket som möjligt.

Lördag: Greåker-Harstad, seriepremiär i stekheta norska innebandyelitserien har premiär.

Söndag: Stjeeeernen-Lillehammer. nederlagstippade stjernen har just nu 2 vinster mot två av topplagen. i skrivande stund vet vi inte hur sparta (ett tredje topptippat lag) matchen gick men oavsett, det blir vinst.

Måndag: vs d.o se tidigare inlägg

otrygghet

jag är inte insatt i sveriges budgetförslag.  avser inte att sätta mig in i den heller. men min spontana känsla är att det ser inte bra ut. jag e osäker på vad som kommer hända med det land jag levde mina första 20 år i. och allt detta beror på den där borg. hans hästsvans gör mig nervös. inga seriösa politiker har hästsvans. usch. hela landets ekonomi i händerna på en hästsvans bärande politiker. det finns bara en väg då.  

skön

kommer jag undan med mitt egna ord i inlägget under?


in a sweep

i ett svep av dåliga barnlåtar som a teens ska jag blogga. fick kritik idag att det e för dålig uppdatering så nåt måste jag göra. men jag vet inte vad ärligt talat.

jag står fortfarande fast vid att whiskey lullaby är världens bästa låt så jag kan inte revidera det inägget.
aik slog bofors idag med 6-4 och stjernen skrällde igår och slog seriefavoriten stavanger med 3-2. imorrn tar vi stort kliv mot UEFA-cupens gruppspel iom 1-1 mot hapoel borta. det e skönt. jag har biljett till sista seriematchen mot kalmar. kalmar ligger väldigt ostrategiskt till i sverige men det får bara lösas.

på måndag e det faktiskt årtusendets derby. det e ingen fotbollsmatch. då förminskar man det enormt och ger det orättvist små proportioner. det finns både för och nackdelar med att befinna sig i ett annat land. nackdelarna är väldigt uppenbara som t ex att inte vara där. eller som att inte kunna spänna upp sig resten av hösten vid 3 pinnar. fördelarna är att det e väldigt lätt att bara blocka folk på msn till höger och vänster på msn. facebook blir dock ett problem.

nu vankas det städning och det e inte satisfierande för mig. när bobby e på g. då är han på g och det går ut över mig ikväll men jag får bara bita i mig det.

hepåre.


faller

jag står.

två saker ska avhandlas. ni som tror jag e trött på livet, klicka er nån annan stans för nu kommer sågen fram

1) ärligt, jag gillar buss. men på bussen har nu en jävla störig tönt suttit bakom mig. jag vet inte vad exakt det e, om det e hans röst, hans samtalsämnen eller vad fan det e men nånting får mig bara att vilja gå fram till honom och be honom hålla käften och sedan förklara för honom att folk e trötta på honom oh han besitter en av de värsta egenskaperna som en människa kan ha. att han e oskön. utan att man kan pela på vad det e. för då är han bara det och inget att göra åt. men det gör jag inte. ag biter ihop, går av vid min station och sätter mig här och skriver ut min frustration.

2)  förut hade jag en vän. vi har precis gjort slut. jag skriver inget namn men det rör sig om en tjej. det e bara hon och jag som vet om det tror jag och därför skriver jag så ingen annan hajar. men även om nån annan hajar så ger jag fan i det för jag e less på uppträdandet från denna person.

människan är obstinat och ska ALLTID utan undantag säga emot. extremt inriktad på försvara allt som handlar om sig själv och har ingen självdistans. hon är allt som oftast tjurig och kan absolut aldrig diskutera en sak. då tror hon att det e tjafs och det orkar hon inte med. hon har en kille som det är så jävla perfekt med, han e tydligen snyggast i världen och allt e perfekt. och det e ju guilligt om det hade vart så. men så e det ju inte heller och tjafsen avlöser oftast varandra. 

men det förhållandet behöver ju inte jag engagera mig i egentligen men det var bara för att visa hur vi, omvärlden, uppfattar det.  det sägs att tjejer e mognare än killar och det ska jag inte säga emot men "tjejer" blir en generalisering och "bajs" är denna persons favorit punchline. 

jag skulle kunna säga "trist att vi inte e vänner mer" etc men handen på hjärtat, har vi vart det senaste 2 åren?

over and out your dj gutt. obs! väldigt trillfreds i skrivande stund med tillvaron! enda orosmoln är hotellbokning och musikal i london hur det ska lösa sig. samt lite om det här med marknadsföringskanaler som jag fann relativt svårt på dagens föreläsning.


 

Du tubar

Djupa funderingar

Fågeldansen v 2.0


chocktillstånd

här sitter jag och går genom vad som skrivs om matchen ikväll när jag helt plötsligt sätter andan i halsen. jag får lust att ringa alla jag känner och berätta om det jag precis läst. ladies and gents, sitt stadigt på stolarna för här kommer något iaf jag blev väldigt förvånad över:

"Hade Paulinho rullat in den hade vi haft 2-2, säger Tony Gustavsson"

jag blir väldigt överraskad av detta som vi ändå får se som relativt kontroversiellt uttalande men har svårt att säga emot honom när det stod 2-1...

min drömelva

Erland Hellström

Monteiro-Sulan-Traore-Johansson

Zengin-Eguren-Chanko-Haris

Petter Andersson-Charlie Davies

tanken är att mittfältet ska hitta charlie davies så han i sin mohikanfrisyr kan springa genom och sätta dit bollarna. skulle vi ligga under så har vi jokern Joakim Jensen att slänga in. 

//Greetings Tony G

skrock

hapoel tel aviv var när jag på föreläsningen rankade de fem möjliga motståndarna de jag helst hade sett. nu blev det ju oxå så men det är därmed inte sagt att det blir utklassningssegrar. tror kanske det bara stannar på 3 eller 4-1 i vår favör när vi summerar de två matcherna.

varje gång rikard säger tack efter ett lycka till så skär det sig i magen på mig och jag bara tänker: "ja då var den matchen körd".  man ska inte säga tack på lycka till det betyder otur. har inte en perfektionist som han tagit reda på det? ingen detalj är för liten...

nu drar jag upp på stjeeernen.

RSS 2.0