Tomma nätter följs enligt Afzelius av...

Hade det vart monterat en dold kamera i mitt rum hade jag klassats som schizofren. Säger det inte för att försöka vara skön. Säger det för att jag för 20 min sen trummade och sjöng högt. För 3 timmar och 20 min sen tjurade som en jävla barnunge. Bokstavligt. Och nu e nere i skiten igen. Mellan där har jag iaf sysselsatt mig med ett par öl och poker.

Så kan man tänka, men varför inte sysselsätta sig då så känns det bättre? Bli med grabbarna på puben som jag skulle älskat egentligen. Om man bortser från den ekonomiska aspekten att min likviditet e svag (svagar än mig själ?) så är det inte bara att ta sig från där jag befann mig och ut. Man vill bara ligga med täcket över huvudet. Men vill bara att dagen ska ta slut. Thank god det var på eftermiddagen det infann sig.

Först kom det som ilska. Sen frustration som övergick i depression.  Och i depressionen är man stuck. Den kommer man fan inte ur.

Det som iaf ska få mig upp på en nivå som jag kan somna i är "Jovisst kan Lotta cykla" och "Emil och auktionen i Backhorva."

E

Jag skulle vilja vara enkel. Men jag e inte det. Istället sitter jag här och gräver ner mig under täcket och tittar fram på datorn ibland. Kanske surfar in på youtube. Kanske letar upp en gammal favorit. Kanske tänker att det skulle vara skönt att kunna skriva en låttext som:

Det finns männen i kostymer som vuxit sig för stora
Applåderar dom som vinner, tig ihjäl dom som förlorar
Det finns gud och religioner eller köp dig en kristall,
om du tror att den kan värma dig när det blåser kallt
Det finns allt vad du kan önska, dom ler mot dig från teven
Också du kan bli en vinnare, varje luffare eller greve

Det finns, (det finns) i den bästa av världar
Det finns, (det finns) allt ditt hjärta kan begära
Det finns, (det finns) om du orkar sträcka ut
Det finns där, ta för dig, innan allting tagit slut

Det finns kungar och presidenter som delar upp vår jord
Medan människorna tiger, man har stulit deras ord
Det finns idéologier, vi ser dom rasa samman
Politiker mot vägen som bara står och stammar
Det finns underbara platser, höga berg och vilda floder
Där himlen är din syster och molnet är din broder
Det finns alltid svarta sidor i varje människas bok
Vad skiljer då den tokige från den vi kallar klok?


Sen tänker jag. HUR dåligt hade jag troligtivs mått då? Antagligen ännu sämre.

Releasefest för min homo-design

Ok. Ska tydligen bli roligare att blogga om man har ny design. Vi får se. Jag e iaf irriterad och bitter. Och jag klarar inte det här längre. Men här stoppar jag, jag har tänkt att jag iaf ska ha lite privatliv så smaskigare än så här blir det inte.

Men! Men, jag har vill jag våga lova, gravare problem med hjärnspöken än andra. För mig funkar det inte att bara tänka "skärp dig". Hade det funkat, hade jag gjort det. Men det sätter sig och gnager och skaver och till slut känns det faktiskt som att nåt bultar i huvudet och måste ut. Och så kommer det ut. Och så blir det såklart helt åt helvete. Och det visste jag innan men bultandet i huvudet blev för påtagligt.

Där e jag nu. Huvudet kokar jag vill som jag någon gång tidigare skrtivit göra mig fri. Slita mig loss och löpa på en äng typ.

Vidare känner jag mig i extrem obalans. Kan inte sätta fingret på det varför det e så. Jag ser egentligen ljust på framtiden men känner att tar jag mig inte dit snart så faller jag tillbaka ner dit ni är. Ni bittra.

Denna blogg ser inte ut att ge mig någon lättelse heller som det kunde göra förut. Jag känner mig explosiv i den mening att kommer minsta småsak i vägen för mig nu går jag bananas.

Helvetes fucking fitt helg. Nu lägger jag mig och gråter i sängen. Hej.

RSS 2.0