L

Så var det tid igen snart är det Studio gf och sova.

Folk har känt sig besvikna på uttalanden jag gjort här och till dom har jag bara en sak att säga;
visa hjärta nästa gång.

jag e övertänd till lördag. Det är sol det e gnaget kl 16 och det e öl och grill. Mitt liv samlat på en och samma dag. för det är ju så det är. innebandyn e slut och skolan börjar dra sig mot slutet. jag har ingen tjej att bry mig om och till slut finns egentligen bara gnaget jag har att fokusera och att tänka på. i veckorna är höjdpunkterna fan tv intervjuer och det allra bästa är när man kelgris får en minut framför kameran med David Fjäll. jag har blivit sjukligt besatt av att logga in på gf (jag har sällan nåt vettigt att skriva och skriver därför heller inte).

i tisdags var det egentligen bara pain och trots att vi kom ut ur det med 3 poäng (rättvist!) så var det bara lättnad. det e liksom inte kul att vinna. bara skönt att inte förlora.

På lördag ja så får jackan debutera. sen ska jag skaka fram lite deg oxå så jag har råd att gå ut. sen är min planering aik-mff 16-18 efter det grill. runt 20 beger vi oss in till city of fredrikstad knäcker några kalla på bryggan.

we drank tequila look for seashells, doesnt that sound sweet (ungefär så)

ses kanske innan lördag men annars trevlig helg

AIK

Vi ser hur solen stiger över Råsunda,
vi ser hur Hovets is e´ blank och klar.
Och bönderna dom gapar utav fasa,
och snutarna dom spejar och dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK,
vi vet att alla vägar bär oss rätt.

Åvi e AIK
å alltid e´ vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Åvi e AIK
å alltid e´ vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.

Ibland så kan det blåsa kalla stormar,
ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när det gäller laget som vi älskar,
så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit,
vi vet att snart så är det dags igen.

Å vi e AIK,
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK,
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng

pre game post

Tony är en tönt. "han e sjuk.." jag tror ingen gick på den. hursom.

2 timmar kvar. spänningen börjar infinna sig, jag lugnar mig med ett par öl. kroppen kändes konstig men blev lugnad av att det bara e en fas som går över om man fyller på med mer.

Norge har tragisk supporterkultur. För det första håller få (iaf här där jag bor) på lokala laget. För det andra så sitter man helst hemma och zappar framför sin tv istället för samlas på pub.

Zappande har han jag tidigare nästan trodde på att han höll på bajen personifierat.

Jag har inga eller få bajen kamrater. Sedan jag förkastade torps supporterskap helgen som var så har jag egentligen ingen att bry mig om. därför blir bördan lite lättare vid en eventuell förlust. nu är det inte så enkelt iofs för en difare kan provocera mig..

"Du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar.
Se användarvillkoren om du är osäker på vad som gäller."

gäller det även i onyktert tillstånd? isåfall måste man kanske tänka sig för innan man publicerar...

Jag tror seriöst på 3 poäng idag. När jag säger "seriöst" låter det som att det skulle vara helt sjukt om det blev så.

Orkar inte skriva mer . musarm. återkommer ikväll. på moln eller i helvetet det vet ni redan.

som might say they dont believe in heaven...

ursäkt

gårdagens blogg (riktiga) utgick eftersom jag somnade på golvet och vakna halv 10. men redan på tisdag natt öppnas det möjligheter för att skriva. vi ger det en ny chans då.

H

ok. i min promille halt ska inget skrivas men jag skiter faktisikt i det. som jag sa tidigare så hälsar jag mina läsare välkomna. vi förlorade finalen idag för er som missat det.  Och som kungen skulle gjort (inte carl gustav XVI) så hade han vid en vinst inte tagit i pokalen då medverkan var ytterst liten.
Ni som hinner läsa känn er privlergiernade. (jag stava fel och vet det men orkar inte byr mig) för jag kommer med all sannolikhet radera ditt inlägg inom kort dvs asap jag blir nykter)

Jag e onykter så jag ska skriva nu exakt vad jag tänker om stå för det i X antal timmar till jag vaknaroch känner att nu räcker det. Ni som missat det missar det oxå.

Det blir inte nåt "om gud fanns...." eller "inte meningen med livet". Dom tar jag och Robban ihop kanske efter bajen eller mff. usch. i denna sek var jag på väg att lägga mg  på golvet och svimma. jag e inte i form. Men av barn och alkoholister fårmman sanningen.


hej...

hej torp, hej robban, hej helena hej maria, hej nån mer som läser. (hej helene). om några timar e JAH FULLSARE DÅ KSMAJG SKRIVA lite mer.

Segling

Jag har kollat på segelbåt på blocket. Det behöver faktiskt inte bli så fruktansvärt dyrt. Och det jag har störst behov av just nu är ju en segelbåt. Så lägger jag den bara vid bryggan och ser skön ut. Skaffar KSSS tröja som småtjejer på öfvre har och mockasiner.

Jag seglar iväg redan nu ganska ofta...

Ovh det gjorde jag nyss när jag gjorde min egna lek som idag fick namnet "Rockstar". Fråga inte hur den går till. Men det e kul. 

Nyss när jag drogs med iväg under leken så kom jag på en plan. Robban e dålig på planer så jag fick en idé själv. Tror inte den kommer realiseras. Det e en av mina ogenomförbara planer. Men jag ska ha den i baktanke för nån dag kanske den kommer till användning även om det idag inte ser ut som det.

Gällande förra inlägget och den röda tråden pratade jag med min desperata kompis M nyss. Han var väl inte inne på exakt samma spår som jag men till viss del och det vet jag Robban e oxå.

Ta inte drickan från oss.

Det e nästan allt vi har.

shoop shoop

Jag har inte mkt att skriva. Men jag tror nästa vecka kan bjuda på en del. Söndag NM-final (mina veckor går sön-lör). Efter det guldfest och alkohol.

Tisdag derby. 3 poäng och alkohol.

Lördag drar segertåget vidare mot Malmö. Har lust att dra dit men Malmö ligger som bekant nästan i ett annat land och vi återkommer om vi (jag och E) lyckas ordna en resa.

Resa eller inte så blir det 3 poäng och alkohol.

Det finns en röd tråd nästa veckas höjdpunkter. Är det så illa ställt?

Och gällande dom 2*3 poängen jag pratar om kan det fort bli 1 poäng. Eller 0. Jag skulle inte vara jag om jag inte utgick från att det blir i bästa fall 1 pinne.

Time for heroes


Idag gäller det. Börjar bli dax att samla 3 poängare. Det har trots allt gått en omgång redan. Jag drar mitt strå till stacken gällande att vi e överallt och sätter mig på pub i Strömstad. Så nu är vi där oxå. Sen kommer jag hem runt 22. Antingen svävar jag på moln och e kaxig eller så suger livet. 

Är det det andra gör jag en uträkning imorrn där 24*3 är 72 och det fortfarande räcker till guldet.

Det värsta är konstigt nog kanske med en poäng, för då kan jag varken vara på topphumör och in da zone eller vara bitter,grinig och otrevlig.  En poäng är liksom inget. Det bara är. Och då är jag oxå bara.

Ni som e från göteborg åker alltid hem i sorg...


hata göteborg

Det finns en stad som ligger i skuggan av den suveräna huvudstaden. En gång propagerade deras invåndare på riktigt över att dom ville bli huvudstad. Det visar på tre saker; att dom saknar verklighetsförankring, att dom har ett komplex de luxe och att dom har humor.

En nylig privatundersökning på eniro visar på att det i denna stad finns 854 stycken Glenn i detta område. Jmf. Stockholm som har 368 stycken.

Finns inga mirakel

Jag har bestämt mig om framtiden. Det betyder inte att det kan vara ändrat till imorrn. Men just nu känns det som det bästa. Små praktiska saker som måste lösas. Observera att jag nu pratar längre än en 5 års period.

Idag gick jag från livet. Det är inte fullt så dramatiskt som det låter för möjligheten att gå tillbaka kommer men ikväll gjorde jag det. Gick till datorn. Det var ett tag datorn var livet men jag vet att så är det inte.

drömbloggen

Vad vore en blogg från mig utan att jag ska berätta om mina drömmar?

Vaknar kvart över 7. Den första drömmen är över som är både skön och inte. Den handlar om något vi på msn bara kallar för en stor bokstav. Nej inte en stor bokstav utan t ex...eh..en versal med första bokstaven i namnet? Oroar mig lite för att 1) jag ska ha det på huvudet resten av dagen och 2)jag inte ska somna om.

Vaknar 2 timmar senare (har nu sovit över 8 timmar men känns som 4). AIK-Arsenal 3-0 Gabriel Özkan (2) och jag fick trycka dit en! På bortaplan.

Hursom. Klockan står på 10 och jag grundtanken e att jag ska upp då. 11 bestämmer jag mig för att sluta snooza. Försöker komma upp. Men nu e jag återigen 45 år. Min kropp mår inte bra. Ibland går min stelhet att lösa med tigerbalsam men där jag är stel är obehagligt nära ett ställe man inte vill ha tigerbalsam på.

mulder

Kan bara instämma hur Robban något omoget beskriver skattemydigheterna. Horor. Jag har pengar som dom ska ge mig men dom försvårar allt till max. Ska kräva ersättning för uteblivna ränteintäkter. Har snart gått över ett år.

glad

Gårdagen e glömd. Finns ingen anledning till att vara bitter. Jag menar, det ser ju ganska bra ut. Patrik Bergström  är klar. Likaså flyttas L-T upp. Tjock Tschöpen e kvar. Jonas Westerling har skrivit på för 3 år. I år kanske vi kan blanda oss i toppstriden på riktigt. Och en kvalserie är en kvalserie där kan allt hända. Lagen från allsvenskan har haft en positiv trend och elitlagen har haft det tungt. Längtar redan till september

Inte. Jag skrev 4 rader ren lögn nyss.


hässelby

Tillbaka.

Jag e tillbax i norge. Har haft egentligen en väldigt bra resa men jag kan inte njuta av det just nu. När bussen kom kändes vi oslagbara. Vi var inte det. Tvärtom. men skitsamma. eller ja. inte skitsamma men det går över till måndag och på tisdag tror jag igen att vi ska vinna allsvenskan. 25 matcher kvar = 75 poäng. räcker gott och väl till guldet. 

Hursomhelst. det som är pain med att åka till sthlm är att åka hit. för att skriva en paradox, varje gång jag åker från Hässelby kommer jag närmare hässelby. När jag sitter på Nisses med dom tightaste jag har då är jag hemma.
Dom tightaste e 3-4 st som vet allt +- max 1 sak. 


Orkar inte lägga ut mer text. Jag e påverkad av livets vatten och då skriver jag säkert bara saker som jag inte orkar förklara sen. Och förklara måste jag för att jag fortfarande är för feg att skriva klart och tydligt vad det handlar om.

Sleep tight.

Vi mot resten.

allsvenskan

Fick in två snabba fotbollsvad i dagarna.

Ett mot lava som tydligen led av storhetsvansinne och har slagit vad med halva sin krets om en tusing att dif kommer före oss i tabellen. Men jag ska vara schysst mot honom efter gårdagens debacle(stavas det så?). Eftersom du gått under jorden och ignorerar sms och dylikt så får jag publicera mitt erbjudande här.

Mot endast en liten stolthesförlust för dig robin får du dra in vadet för det vi såg igår var inte imponerande. Jag känner mig bara taskig när jag såg det alla såg igår. Och för att ni inte ska tro att jag fegar ur så erbjuder jag mig att dubbla vadet till 2000. Och så har du såklart valet att låta vadet stå.

Andra vadet är oxå pengar från småbarn. Erkan Zengin kommer inte spela i landslaget 2009 och då har jag en frikväll på Nisses.  Skulle han mot all förmodan göra det blir jag skyldig en flaska whiskey. 


NHL

Rangers - Devils 4-1 i matcher.
Detroit - Phoenix 4-2 i matcher.   

Ingen PGA tour idag. God natt.


My first, kanske my last och därmed isåfall my everything.

Lätt skapad blogg här.

Livet går i cykler som vi alla vet. Nu e jag i en liten låg konjunktur. Det är vår, det är sol men det är oxå beslutsångest för hösten. Lite tidigt kan kreti och pleti tycka men dom är inte medvetna hur jag tänker och vad det handlar om.

Ett vägskäl vi står inför, vi bloggare, är ju på vilken nivå intregriteten ska läggas. Jag vill ha låg men nånting tar emot. Vill ha ett sk privatliv även om jag i deppigare stunder faller och allt bara rasar. Ofta i samband med alkohol och då smsar jag. Det e väl i huvudsak två-tre personer som får sms av en omogen och berusad djgutt. . Nu ska ni andra kanske få ta del av dom. Men inte än. 

Jag vill inte dras in i det gamla lunarstormtjatet men det är ju fortfarande samma saker jag har lust att älta och älta. 

Just nu tänker jag 9:e april. Jag tänker dagsfylla. Jag tänker AIK. Jag tänker äntigen är skiten över med Premier league och serie A över. Nu ska "A Selecao" (dom utvalda) representera oss 20 000+ som har väntat en mörk fyra månadersperiod. Låt den intressanta fotbollen komma igång!


 

RSS 2.0