ARGENTINA

folk har undrat om jag e missnöjd med livet, inte alls så det dementerar jag direkt. men det e lättare att skriva en bitter blogg än en rolig blogg. sen är det ju så att stunder man är nöjd och glad ser man ingen anledning att blogga. men så, fu.

äntligen 3 poäng. 3 mål! när hände det senast (vi bortser från glentoran och träningsmatch) malmlö hemma. sista seriematchen förra året.

men pierre. han e lite som det snyggaste tjejen i skolan ni vet.  man blir helt till sig och blyg och börjar stamma. så känner jag inför honom vet inte vad jag ska säga till honom även om jag aldrig konfronterats personligen med honom. idag fick han 2 sekunder tv-tid och jag fick fjärilar i magen.

ARGENTINA ARGENTINA ARGENTINA

din snabbaste blogguppdatering i AIK?


Edit: henke är en filmare. hatar filmare. utom filmare i svart och gul tröja med guldsiffror. älska filmare i svart och gul tröja med guldsiffror. nu pratar jag bara allsvenskan. den riktiga fotbollen. där vi har riktigt anknytning till klubbarna.


natt mot måndag

"Kommunismen är en fin tanke men funkar aldrig i praktiken"

detta kläcker alltså guldgrävaren "Frazze" ur sig på min fråga varför en Pay it forward kampanj inte finns i verkligheten. det får mig att gå i taket. jag hatar det meningen. den används av wannabe rich bitches som lite sofistikerat, i deras ögon, vill visa sin politiska ståndpunkt.

det här e ingen politisk blogg. det e en jävla blogg där jag skriver om vad fan jag vill och därför följer jag inga som helst regler.

jag vet inte hur man kan svara med den meningen på min fråga. hon menar då att fina tankar inte existerar och ej är genomförbara. vilket kvalificerat skitsnack säger jag och trist för henne som därmed oxå har tappat hoppet på mänskligheten. det borde för hennes del vara deprimerande. menglädjer henne och upplyser  om att Cancerfonden, rädda barnen, Unicef etc etc alla är organisationer som bygger på en "fin tanke" som faktiskt fungerar tack vare det finns människor som har empati.

sen kommer hon med diverse irrelevanta argument som inte e värda att ens lägga energi på.

jag funderar på att dra igång en Pay it forward kampanj. Ni kommer snart märka det. Och allt överskott ska fanimej gå till de fenomen som faktiskt bygger på en "fin tanke"

tänk att ha så cynisk syn på omvärlden, att helt tappat hoppet på att folk kan göra saker utan att göra det för egen vinnig.

jag tvekar själv ibland förvisso men i grund och botten måste jag tro på att det finns en godhet.

i övrigt har jag börjat en rensning på min msn lista mot folk som endast ser till sitt eget och bara pratar när det passar dom och då pratar om sina egna problem och bekymmer. ni har missbrukat mitt ständigt glada, tillmötesgående och sociala tillstånd.

nyårslöfte.

jag har sen tidernas beynnelse räknat år höst/vår. dock är jag emot att allsvenskan ska spelas i den cykeln. men nu ska jag avge ett nyårslöfte inför hösten.

Löfte: jag ska inte tro att jag har ekonomiska muskler jag faktiskt inte har. jag är student och ska då leva som en student. jag kollade nyss saldot och det var en chock.


identitet

igår fick min identitet en törn. jag var på laget utan namn. med barra ett smeknamn. på tavlan stod det bajen. på biljetten bajen. heter dom bajen? är det deras namn? om inte, kan dom inte bara byta namn isåfall?

på min träbänk som skavde i arslet bestämde jag mig för att ta tillbaka lite av min förlorade ära. det skulle ske på fredag. jag skulle upp med tuppen och gå på träning sen sekunder efter slog det mig att det e ju The Glens idag så träning blir det inte på fredag så det fick jag flytta till lördag. men beroende på saldo ska jag handla skor+div småplock i aikshopen på fredagen istället. ett tag var jag inne på spontantatuera mig oxå men det blev att dra det för långt.

en annan reflektion som slog mig var att mina tidigare tankar/drömmar om att journalistiken skulle passa mig sprack oxå.  vill jag bevaka trelleborg-gais samtidigt aik spelar? bajen (dom heter väl det?) spelade bra i första igår men det tar ju emot för mig att skriva här. jag vill kunna bara säga att arenan e skit, klubben bara har ett smeknamn och typiske supporten har grava alkoholproblem.

i övrigt har jag haft saker att göra senaste 3 dagarna då jag haft besök. trevligt. mkt trevligt.


Lördag 00.49

vill bara meddela omvärlden att jag just nu tittar i webcam på en kompis som naken badar i en kompis till honoms föräldrars lägenhet. det var bara det jag vill säga. och att han innan badet satt med en mask för ansiktet. fortfarande naken.


maria vs andreas

Maria sa:

hur gick matchen?

andrew sa:

0-1


.Maria säger:

förlorade vi?

andrew säger:

vem fan e vi?

andrew säger:

du har aldrig vart på en match

.Maria säger:

men aik e väl mer vi än elfsborg iaf ?

.Maria säger:

jag brydde mig iaf att fråga resultat!

andrew säger:
för vem? för johan wiland? nej


det mullrar i Solna!

hör ni nåt som mullrar så e det AIK tåget som kör över elfsborg idag.

eller? jag tror såklart på torsk. det måste jag göra. det e hela grejen med mig.
 mina mest optimistiska tippningar i år var sist mot tff (jag trodde 0-0) och BP (oxå 0-0).
















men snälla motbevisa mig.

dif fotboll har aldrig funnits

är dålig timing men jag ska längre ner förklara. idag blir det ren fotboll.

det var 11 400 på stadion igår som enligt wikipedia rymmer 16 000. dåliga platser må vara en (bort)förklaring. men det e toppmöte. och jag gick till min krets, vem känner jag som går regelbundet på matcher? en. och han känner jag inte på riktigt. dessutom har han en dålig blogg nu för tiden.

de andra då som utger sig för vara blåblå? sjunger när dom lever?

igår debuterade jag på damfotoll. AIK-QBIK (0-0) det är dålig fotboll, ja, men dom som använder det som argument säger indirekt att dom bara håller på sitt lag så länge dom spelar högt upp i seriesystemen. för att citera en gf: hellre AIKare i div 8 än difare i CL.

åter och återigen tvingas jag slåss mot liverpool supportrar gällande svensk fotboll i norge. dom säger att det e skit fotboll. jag ser ner på dom och accepterar dom inte som fans. ska dom sluta hålla på liverpool i om de skulle falla handlöst? ja, dom skulle troligen det. jävla pajaser.

AIK-QBIK var som sagt ingen fest men det e skönt att se svarta tröjorna med guldsiffrorna.

Elfsborg imorrn och jag konstaterade för mig själv att de inte hade nån i laget som jag kunde använda min favorthäckling mot.  Nästan så jag undrar om Stefan Andreasson hörde min bön och värvade fredrik björk. nu missar han matchen på råsunda tyvärr.

ut.


aik-dif

var det inte igår men väl i natt.

hade återigen en  skön dröm inatt att jag målade mot dif. och varje gånbg det händer blir jag pippo-glad. det här var tredje gången det hände. men det var oxå tredje gången jag själv fick säga till rickard att det var dags att slänga in mig. alla tre gånger har vi legat under med 2-0 och jag har reducerat. det e med blandade känslor jag drömmer denna dröm. fick jag välja vad jag ville i världen skulle jag spela i aik fotboll. men samtidigt, det är inte skönt att ligga under mot dif.

igår tff och vinst men som det råsundafettot jag är så var det faktiskt inte bra fram till första målet. jag och mitt sällskap benämnde matchen som en superettanmatch och det är inte något positivt utsagn.

ikväll är det b-lag mot BP.

nu ska jag nöta snabba cash, boken som alla verkar känna till. den är bra men språkmässigt kan jag bli distraherad av den rinkebysvenskan som skrivs i boken i vissa lägen. samt de korta meningarna. men det är enkelt och det är mer fångande än se neapel sedan dö som jag blev pålurad.

RSS 2.0