oj

bögen som kommenterade mitt förra inlägg om hur aik ska stavas missade ett större fel av mig. I sin besatthet av att utmärka sina kunskaper i svenska språket så missade han ett grundläggande fel. bajen åkte ju inte ut.

jag kommer skriva aik hur fan jag vill, är medveten om att det ska vara versaler dock. är medveten om att det ska vara versal i början på ny mening men har jag skrivit det? nej.

Kommentarer
Postat av: Bögen

Jag har eller hade inget som helst behov att hävda mina kunskaper i det svenska språket, jag skriver fel hela tiden både medvetet o omedvetet.
Men jag tyckte att du som AIK are skulle skriva de rätt istället för att skriva de som alla som pissar på AIK gör..
e du me?

2007-08-04 @ 08:07:35
Postat av: djgutt

Ja, jag är med. Men det viktiga är väl vad man har för avsikt med "felskrivningen"? Jag skriver ju inte aik för att nedvärdera klubben. Det är av ren lathet jag inte använder stora bokstäver. Sen tar jag personligen inte illa upp om någon supporter från random förening skriver aik. Det påverkar inte mig liksom, blir mest påfrestande.
Eftersom det här är en viktig fråga för dig så kan jag tänka mig att Solna/Sthlm detbatten ligger dig ännu mer varmt om hjärtat. Vad är du av för åsikt?
Slutfråga: Jag har få läsare så jag undrar vem du är? Jag har mina tankar men den jag tror borde inte bry sig om hur jag stavar AIK.

2007-08-04 @ 11:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0